Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ: Με επιτυχία το σεμινάριο πρόληψης και αντιμετώπισης τραυματισμών

Με σεμινάριο πρόληψης και αντιμετώπισης μυοσκελετικών τραυματισμών στην ύπαιθρο ξεκίνησε την νέα χρονιά ο Ευκλής.

** Ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας »Ο Ευκλής» διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία δωρεάν σεμινάριο – ομιλία με την φυσικοθεραπεύτρια και πεζοπόρο του συλλόγου κα. Σταυρούλα Κουτίβα την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία». Το ενδιαφέρον σεμινάριο παρακολούθησαν όχι μόνο πεζοπόροι και ορειβάτες, αλλά δρομείς, ποδηλάτες και αθλητές που γυμνάζονται έξω στην ύπαιθρο.

** Τα θέματα που ανάλυσε η κα. Κουτίβα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών του Περιφερειακού Τμήματος Μεσσηνίας και Λακωνίας ήταν : Θλάσεις, Διαστρέμματα, Κατάγματα, Περίδεση μυοσκελετικών τραυματισμών, Κράμπες, Ισορροπία σώματος (μπατόν και επιλογή σωστών παπουτσιών), Πρόληψη μυοσκελετικών τραυματισμών και Ατομικό φαρμακείο.

** Η πρόεδρος του Ευκλή Ελένη Οικονομοπούλου με δήλωσή της ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, την ομιλήτρια κα. Κουτίβα, την εφημερίδα Ελευθερία για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς επίσης και το αρτοποιείο »Η Ναυτιλία» του Νικόπουλου Ν. Ιωάννη για τα γλυκίσματα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Σπορ