Ακολουθήστε μας

Σπορ

Σπουδαίες διακρίσεις και διπλάσιες συμμετοχές του ΙΠΠΟΚ στους Πανελλήνιους Special Olympics 2019

Με διπλάσιες συμμετοχές έδωσε φέτος το «παρών» ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας σε μια από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας κατορθώνοντας ξανά να παρουσιάσει άπταιστες διαδρομές και αθλητές με ήθος και εξαιρετικά αξιόλογες ιππικές ικανότητες. Στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics 2019 που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στον Μαρκόπουλο, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ο πολυνίκης καλαματιανός Ιππικός Όμιλος συμμετείχε όχι με δυο αλλά με τέσσερις αθλητές Special Olympic κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε αρκετά μετάλλια καθώς επίσης το χειροκρότημα του κόσμου!

Ειδικότερα, οι διακρίσεις των αθλητριών και αθλητών του ΙΠΠΟ Καλαμάτας στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics 2019:

• Αποστολοπούλου Ευσταθία & La Cocotte:
Τέταρτη θέση στην κατηγορία Ιππικής Δεξιοτεχνίας Level C
ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στην κατηγορία Εμπόδια εδάφους(Working trails) Level C βάδην
• Κατσόγιαννης Γιάννης & Caramba:
ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στην κατηγορία Ιππικής Δεξιοτεχνίας Level Β
ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στην κατηγορία Εμπόδια εδάφους(Working trails) Level B τροχάδην
• Μαραντίδης Ανέστης & Rocky:
ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στην κατηγορία Ιππικής Δεξιοτεχνίας Level A
ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στην κατηγορία Level A καλπασμό
• Γεωργακάς Κωνσταντίνος & La Cocotte:
ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στην κατηγορία Ιππικής Δεξιοτεχνίας Level C
ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στην κατηγορία Εμπόδια εδάφους(Working trails) Level C βάδην

81484053 2460459864215438 1632286554019856384 n - Σπουδαίες διακρίσεις και διπλάσιες συμμετοχές του ΙΠΠΟΚ στους Πανελλήνιους Special Olympics 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

«Το τμήμα της θεραπευτικής ιππασίας μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχόμενα, φυσικά χάρη στην εξαιρετική δουλειά της παιδοψυχιάτρου κας. Στεφανίας Σπυροπούλου – Ξηρογιάννη, υπεύθυνης του τμήματος. Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας την ευχαριστεί θερμά για το πολύτιμο έργο που παράγει!!!
Το τμήμα θεραπευτικής ιππασίας του ομίλου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καλαμάτας, που στήριξε φέτος έμπρακτα τη διοργάνωση αυτή, μισθώνοντας λεωφορείο 40 ατόμων για την μεταφορά του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων “Η Υπομονή” στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στις οικογένειές τους που στηρίζουν το τόσο σημαντικό αυτό έργο!», γράφουν σχετικά οι ιθύνοντες του ΙΠΠΟΚ.

Για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει για το 2020 θα μιλήσουν τόσο οι αθλητές όσο και οι υπεύθυνοι του ΙΠΠΟΚ στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12 μ.μ.

Πηγή: kalamatatimes.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Σπορ