Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

Μήνυμα ανθρωπιάς στο final-4 εφήβων της ΕΣΠΕΠ, με την συμμετοχή της Καλαμάτας ’80

Μήνυμα ανθρωπιάς και αφύπνισης με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενθάρρυνση της κοινωνίας, στο να γίνουν δότες Μυελού των Οστών, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής, αναζητώντας συμβατό δότη.

Στο κλειστό Γυμναστήριο των Κρεστένων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, το πρωτάθλημα Κ-21 (τέως Εφήβων) «Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών», όπου θα αγωνιστούν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού γι’ αυτή την αγωνιστική χρονιά (Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑΣ, Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ).

Μετά το πέρας των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις και η απονομή επάθλων και αναμνηστικών στους αθλητές και στις ομάδες.

Η επιλογή από την Ένωση της φιλόξενης πόλης των Κρεστένων, για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εκτός των ουδέτερων εδρών που προβλέπεται, έχει και σκοπό, να ενισχύσει την προσπάθεια του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Κώστα Τσούμα και της τοπικής κοινωνίας στην ανάπτυξη του Βόλεϊ.

Γιατί τα Κρέστενα έχουν όλες τις προϋποθέσεις (αθλητικές υποδομές και δυνατότητες), να αποτελέσουν μετά την Νεμέα, το 2ο Προπονητικό Κέντρο των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ στην Πελοπόννησο.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γηπ. Κουκουλι: 19.00 Ολυμπιάδα-Θησέας Π.

Γηπ. Τρίπολης 19.00: Σπαρτιατικός-Καλαμάτα 80

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γηπ. Κρεστενων: 15.00 Α.Γ.Σ.Π. ΘΗΣΕΑΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

Γηπ. Κρεστενων: 17.00 Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Βόλεϊ