Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

Δήλωση του Προέδρου ΑΟ Πανευαϊκού Διονύση Σωτηρόπουλου

Από τον πρόεδρο του ΑΟ Πανευαϊκού Διονύση Σωτηρόπουλο, λάβαμε την κάτωθι ανακοίνωση.

Αναφέρει:

«Σε μία εποχή που ο συναγωνισμός έχει δώσει καθαρά τη θέση του στον ανταγωνισμό, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο το σκορ από το σημερινό ανάμεσα στην ομάδα του Πανευαϊκού και την πανίσχυρη ομάδα του Διαγόρα Κοπανακίου.

Άλλωστε το σκορ μιλά από μόνο του.
Με την ευκαιρία αυτή από το βήμα αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω Εγώ προσωπικά σαν πρόεδρος τα παιδιά που Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες με εννέα παίκτες λόγω αγωνιστικών προβλημάτων, προτίμησαν να πάνε και να παραταχθούν απέναντι στην πολύ φιλότιμη απέναντί μας (όσο αφορά μόνο το σκορ) πρωτοπόρο ομάδα.

Ξέροντας και όντας παλιότερα παίκτης πως το πάθος του ποδοσφαιριστή δεν ανακόπτεται, όμως εκεί επεμβαίνει το ποδοσφαιρικό ήθος του προπονητή, κάτι που δεν μπορούν να το έχουν όλοι… και ετσι ο αγώνας παίρνει διαφορετική παικτική ροή.

Δυστυχώς φέτος από ότι φαίνεται δεν θα μπορεί η ομάδα της Εύας να κάνει και πολλά πράγματα για να αντιδράσει, όμως Το σίγουρο είναι πως παρόλες τις δυσκολίες δεν θα πέσει αμαχητί.

Εύχομαι οι σημερινοί μας αντίπαλοι, παρότι έχουν μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία να μην νιώσουν στην υπόλοιπη ποδοσφαιρική τους καριέρα την ποδοσφαιρική ντροπή σαν την ντροπή των παικτών της Εύας σήμερα και να μην βρεθούν σε ανάλογες καταστάσεις.

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και ευχές για όλους τους παίκτες Να είναι γεροί και δυνατοί».

Σωτηρόπουλος Διονύσης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό