Ακολουθήστε μας

Σπορ

Η κορυφαία ελληνική ομάδα τριάθλου «Athens Triathlon Team» στην Καλαμάτα

Το τριήμερο Παρασκευή 17 μέχρι και Κυριακή 20 Ιανουαρίου μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές Τριάθλου καθώς και η κορυφαία σε οργάνωση και επιτυχίες ελληνική ομάδα τριάθλου, Athens Triathlon Team θα βρεθούν στην Καλαμάτα για ένα πολύ πλούσιο προπονητικό τριήμερο.

O συντονιστής προπονητής της ομάδας και πρωταθλητής Τριάθλου Γιάννης Ψαρέλης μας είπε σχετικά:

«Τα τέλη της δεκαετίας του 90 ξεκίνησα να έρχομαι στην Καλαμάτα ατομικά για αθλητική προετοιμασία. Μπορεί η φετινή αφορμή να είναι το Ironman Greece 70.3 που θα γίνει στην Πύλο στις 5 Απριλίου όμως εμείς λατρεύουμε την Καλαμάτα και κάθε χρόνο θα είμαστε εδώ, ανεξάρτητα εάν υπάρχουν αγώνες στο Νομό.

Προσωπικά με κάθε ιδιότητα μου στον αθλητισμό στήριζα και θα στηρίζω την προβολή της Καλαμάτας ως προορισμό αθλητικού τουρισμού. Καθώς είμαστε σε ολυμπιακή χρονιά θα ήθελα να εκφράσω την ευχή το κράτος να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να δημιουργήσει ένα Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στην Καλαμάτα που θα καλύπτει τις ανάγκες της προολυμπιακής μας ομάδας.  Ένα ειλικρινές ευχαριστώ  σε όσους βοήθησαν στο να οργανωθεί σωστά το camp και ιδιαίτερα  στον συνάδελφο προπονητή Τάκη Λαγοπάτη, στη διεύθυνση του ξενοδοχείου Pharae και του γυμναστηρίου Collective που δέχθηκαν να προσαρμοστούν σε κάθε αίτημά μας για να είναι ικανοποιημένοι οι αθλητές και οι προπονητές.»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ