Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Την «έπεσαν» μέχρι και στον Αβράμη της «Μαύρης Θύελλας» – τρελάθηκε ο «Μούμιας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές οι αποδοκιμασίες και με πολλούς αποδέκτες κατά την διάρκεια και ακόμα περισσότερο κατά την λήξη του αγώνα της Καλαμάτας με την Νίκη Βόλου, σε ένα αποτέλεσμα (0-2) που ίσως καταδικάζει την Μαύρη Θύελλα σε πρόωρο υποβιβασμό και με τον κόσμο να «βράζει» τόσο για την απόδοση των παικτών όσο και για τους χειρισμούς της διοίκησης!

Τα περισσότερα τα «άκουσε» ο Παπασταμάτης αλλά και οι παίκτες διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, δεν γλύτωσε από όλο αυτό ούτε ο Αβράμης (αν είναι δυνατόν) ο ακούραστος εργάτης δίκαιος και πάντα ευγενής άνθρωπος των μελανόλευκων. Ένας άνθρωπος που  χαίρει της εκτίμησης και της απόλυτης εμπιστοσύνης από φιλάθλους, τεχνική ηγεσία, και ποδοσφαιριστών!

Σίγουρα ο συγκεκριμένος φίλαθλος που την έπεσε στον Αβράμη ίσως δεν γνώριζε ούτε την ιστορία του, ούτε και την προσφορά του στην ομάδα, και πάνω στην πικρία του και την στενοχώρια του φώναξε σε όποιον είδε εκείνη την στιγμή μπροστά του και φόραγε το σήμα της Καλαμάτας θεωρώντας όλους υπεύθυνους για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κάπου εκεί ήταν και ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος (ΜΟΥΜΙΑΣ) που βλέποντας να βρίζουν τον φροντιστή της ομάδας κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον εν λόγο φίλαθλο και προσπαθώντας να του εξηγήσει σε έντονο ύφος ότι απευθύνεται και ζητάει ευθύνες από τον λάθος άνθρωπο!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα