Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας Πάλης θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα το 2020!

Το ενδιαφέρον της Παγκόσμιας Πάλης θα είναι στραμμένο στην Ελλάδα το 2020!

Η άψογη συνεργασία της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης με την Παγκόσμια Ομοσπονδία σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό, που παίρνουν οι διοργανώσεις που έχει αναλάβει η ΕΛΟΠ, είχε ως αποτέλεσμα η UWW να αναθέσει τρεις μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα για το 2020

Το 2020 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτος πάλης για τη Χώρα μας αφούθα φιλοξενηθούν τρεις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, Πρόκειται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων, το Μεσογειακό πρωτάθλημα και τους Βαλκανικούς Αγώνες. Τρεις διοργανώσεις που θα κάνουν την Ελλάδα επίκεντρο της Πάλης. Οι διεθνείς διοργανώσεις παράλληλα δίνουν την ευκαιρία στους Ελληνες αθλητές να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται και η τοπική κοινωνία, μέσω του αθλοτουρισμού και των χιλιάδων αθλητών, αθλητριών συνοδών και επισκεπτών που θα φτάσουν το 2020 στην Ελλάδα.

Με αποκορύφωμα τους Μεσογειακούς αγώνες πάλης , ο αθλητικός σύλλογος Μεσσηνίας Αριστόδημος θα συνεχίσει το ταξίδι του στα παλαιστικά ταπί εκπροσωπώντας την Μεσσηνία στα πανελλήνια πρωταθλήματα που έρχονται , αλλά και την χώρα μας στους Μεσογειακούς αγώνες πάλης που φέτος θα γίνουν στο Λουτράκι τον Απρίλιο 03-05/04/2020 με δύο αθλήτριες στην κατηγορία U11-U13

Την Χαριτοπούλου Όλγα και Μαρκοπούλου Ελένη πρωταθλήτριες Ελλάδος το 2019, χρυσή η πρώτη και ασημένια η δεύτερη αντίστοιχα. !
Οι υποχρεώσεις για ένα μικρό σύλλογο μόνο τριών ετών ,είναι πολλές ,σημαντικές και οικονομικά δυσβάσταχτες για τα μεταφορικά και τις διανυκτερεύσεις που χρειάζονται.

Η στήριξη της πολιτείας είναι αναγκαία και μονόδρομος για τα ερασιτεχνικά σωματεία που να επιβιώσουν πρώτα και να διακριθούν εν συνεχεία ,εντός και εκτός της χώρας.
Ευχόμαστε πολλές συμμετοχές και επιτυχίες στην εθνική μας ομάδα

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ