Ακολουθήστε μας

Σπορ

Η κοπή πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας

Σε μια ζεστή και οικογενειακή γιορτή, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας έκοψε την βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά και βράβευσε τα παιδιά που διακρίθηκαν ιδιαίτερα το 2019.

Στην όμορφη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, έδωσαν το παρών πλήθος μελών και παιδιών των Ακαδημιών και της αγωνιστικής ομάδας, τους οποίους υποδέχτηκαν τα μέλη του ΔΣ και οι προπονητές.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΟΑΚ κ. Διονύσης Λαμπρόπουλος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε αναφορά στις επιτυχίες του Oμίλου και στις προοπτικές που ανοίγονται στη νέα χρονιά. Μετέφερε χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα και του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλου αναφέροντας πως προχωρά η μελέτη για τα έργα που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου με την βελτίωση των γηπέδων, των κερκίδων και του φωτισμού.

Για τις επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά βραβεύτηκαν οι Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Νάγια Παπαδοπούλου, οι οποίες έλαβαν πλακέτες και πήραν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Σπορ