Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΣΔΥΜ: Γενική Συνέλευση, Εκλογές, Νέο ΔΣ και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τα μέλη του ΣΔΥΜ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου REX το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, όπου και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου, τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στις αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχής  και αναδείχθηκε το νέο 9μελές Συμβούλιο που θα αποτελείται από τους: Καμπά Παναγιώτη, Μιχαλάκη Γιώργο, Ρεϊτζοπούλου Όλγα, Μπένο Χρήστο, Κουμανάκο Βασίλη, Ζάννη Αλέξη, Αλεξόπουλο Θύμιο, Ξυπόλιτο Στέλιο και Διαμαντόπουλο Θεόδωρο. Εκπρόσωποι στην ομοσπονδία εκλέχθηκαν οι Αλέξης Ζάννης και Στέλιος Μπούρας, ενώ την εξελεγκτική επιτροπή θα αποτελούν οι Βέβες Γιώργος, Κατάκος Θάνος και Κακλίδης Κώστας.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχε και φέτος τρία φλουριά, τυχεροί της οποίας ήταν οι Τσαλίκης Παναγιώτης που πήρε ένα ρολόι Garmin, ο Μιχαλόπουλος Κώστας ένα tablet και ο Παρθένης Άγγελος ένα μπουφάν του Συλλόγου. Η πίτα ήταν για μια ακόμα χρονιά προσφορά του μέλους του Συλλόγου μας Μαρίζας Σιόγκα.

Όλα κύλισαν ομαλά και αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο.

Καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΔΥΜ!

νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ μετά τις εκλογές στις 25/1/2020 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος: Μπένος Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Καμπάς Παναγιώτης

Γενικός Γραμματέας: Αλεξόπουλος Ευθύμιος

Ειδικός Γραμματέας: Ρεϊτζοπούλου Όλγα

Ταμίας: Ξυπόλιτος Στέλιος

Βοηθός Ταμία: Κουμανάκος Βασίλειος

Μέλη: Μιχαλάκης Γεώργιος, Ζάννης Αλέξης, Διαμαντόπουλος Θεόδωρος

Εκπρόσωποι ΕΟΣΛΜΑ-Υ: Ζάννης Αλέξης, Μπούρας Στέλιος

Η μαζική συμμετοχή με την οποία δώσατε το παρόν στις εκλογές του ΣΔΥ Μεσσηνίας, δίνει τη δύναμη στο νέο ΔΣ να συνεχίσει ο Σύλλογος την ανοδική πορεία που έχει μέχρι τώρα αλλά και την προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα από την άσκηση και τις αξίες που καλλιεργεί το «ευ αγωνίζεσθε».

Το ΔΣ του ΣΔΥΜ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Σπορ