Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: «Γελάει όλος ο κόσμος με τον Νέο Άρι»

Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η κόντρα ανάμεσα στον Χανδριναϊκό και τον Νέο Άρι με τις ανακοινώσεις να συνεχίζονται.

Σειρά πήρε η ομάδα του Χανδρινού με σκληρή ανακοίνωση κατά το Νέο Άρι.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Νέου Άρι, κατά του Χανδριναϊκού, παίχτες, προπονητικό τιμ και φιλάθλων (έστω και μερικών). Αφού θέλετε λοιπόν ακούστε:

Κύριοι του Νέου Άρι, τους λιγοστούς φιλάθλους της Μεσσηνίας τους απομακρύνεται εσείς και μόνο εσείς από τα γήπεδα, με τις πράξεις σας εντός και εκτός γηπέδων. Γελάει ο κόσμος μαζί σας  ξεπλένοντας κόκκινες κάρτες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας μέσα σε μια εβδομάδα, κάνοντας άνω κάτω την Α’ και την Α1, και μιλάτε και από πάνω? Μπορεί ότι κάνατε να είναι νόμιμο, αλλά ΗΘΙΚΟ δεν είναι σε καμία περίπτωση, γι αυτό δεν δεχόμαστε υποδείξεις από εσάς.

      Ο Χανδριναϊκός τα παιχνίδια όλα τα παίζει μέσα στα γήπεδα, έχει δεχτεί εξοντωτικές ποινές όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να αγωνίζεται χωρίς να επιζητά το παρασκήνιο.

      Οι φίλαθλοι του Χανδριναϊκού είναι άνθρωποι που γνωρίζουν, διαβάζουν και βλέπουν τι γίνεται φέτος με εσάς, και καλό θα ήταν να μαζεύατε τους ποδοσφαιριστές σας και να μην προκαλείται και από πάνω κολλημένοι στα σύρματα του γηπέδου. Προφανώς θέλετε να είστε ο ρυθμιστής του Τοπικού ποδοσφαίρου και να μην σας μιλάει κανείς. Τουλάχιστον αυτό δεν μπορείτε να μας το απαγορεύσετε.

      Όσο αφορά την διαιτησία δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο, έτσι και αλλιώς την πριονοκορδέλα την μάθαμε πως λειτουργεί, αλλά δεν θα την ανεχτούμε άλλο.

      Τέλος για να ξέρουν και οι υπόλοιποι ποιοι είστε, μας ζητήσατε να αλλάξουμε την ημέρα του αγώνα, από Σάββατο σε Κυριακή γιατί είχατε ‘’δουλειές’’, και το δεχτήκαμε. Δεν περιμέναμε από εσάς να πείτε ευχαριστώ, αλλά όχι και να βγάλετε ανακοίνωση κατά μας. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΛΙΓΟΙ.

ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΜΕ ???

                                                                                                                       Εκ του Δ.Σ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό