Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΕΠΣ Μεσσηνίας, Δήμος Καλαμάτας και Πατίστα διοργανώνουν το 1ο Πασχαλινό τουρνουά

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την επιτυχημένη συνδιοργάνωση του 1ου γυναικείου τουρνουά ποδοσφαιρου στην πόλη μας (18-25 Απριλίου 2019),με την συμμετοχή της εθνικής ομάδας γυναικών της Ελλάδας ,της εθνικής ενόπλων γυναικών ,και της εθνικής γυναικών Βελγίου, η ομάδα του Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ εχει την τιμή να είναι συνδιοργανώτρια και στο 1ο πασχαλινό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου Δήμου
​Καλαματας που διοργανώνει ο δήμος Καλαμάτας,με την υποστήριξη της ΕΠΣ Μεσσηνιας.

Κατηγορίες:
Κ-11 αγοριών,
Κ-13 αγοριών,
Κ-15 αγοριών
Κ-15 κοριτσιών.

​Καλαμάτα
12-13-14-15 Απριλίου 2020

Διοργανωτής :
Δημος Καλαματας

​Συνδιοργανωτές :

​Ε.Π.Σ Μεσσηνίας & Α.Ο.Π.Κ Πατίστα
Πληροφορίες στο http:kalamataest.weebley.com

 

Κυρίες και Κύριοι,
Χαιρετίζω το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου «Kalamataest» που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα μας για 3 ημέρες. Πάνω από 500 ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές στο αγαπημένο τους άθλημα στην πόλη μας.
Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αποτελεί ιδανικό προορισμό -και λόγω καιρικών συνθηκών- για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και τουρνουά. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε πρωτοβουλίες όπως το «Kalamataest», δημιουργώντας συνθήκες ώστε η περιοχή μας να προσελκύσει κοινό απ’ όλη τη χώρα.
Καλώ αθλητές και σωματεία να συμμετέχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή που πραγματοποιείται με συνδιοργανωτή το Δήμο Καλαμάτας. Είμαι σίγουρος πως το τουρνουά θα χαρίσει σε ντόπιους και επισκέπτες υπέροχες στιγμές και θέαμα.
Σας περιμένουμε…

Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Δήμαρχος Καλαμάτας

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό