Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 7ος Όμιλος: Όλη η ως τώρα εικόνα στους πάγκους και οι αλλαγές

Άλλη μια αλλαγή τεχνικού υπήρξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Τέταρτης κατηγορίας), όπου υπενθυμίζεται πως έχουν αρχίσει και φέτος, από …νωρίς, τέτοιες αλλαγές τεχνικών, και στον 7ο όμιλο συνεχίζονται. Έχοντας πλέον φτάσει τις 10 οι ομάδες που έχουν κάνει αλλαγή τεχνικού (κάποιες και πάνω από μια)! Από τις συνολικά 14. Οπότε μόνο 4 συνεχίζουν με αυτόν που ξεκίνησαν.

– Ο μετέχων στην αμέσως προηγούμενη χρονικά αλλαγή, στις 9 Ιανουαρίου όταν κι αποτέλεσε παρελθόν από το Ναύπλιο 2017 (κι ανέλαβε εκεί ο Κίκιλης), ο Αλέξης Μαντζούνης πήρε από την Τρίτη 11/2 τη θέση στο Διαβολίτσι για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος! Από όπου αποχώρησε ο μέχρι πρότινος Κώστας Παλαμάρας (ήταν και την προηγούμενη διετία), καθώς και ο προστιθέμενος συνεργάτης (μετά τις αρχές της σεζόν) Νίκος Κακαλέτρης.

– Η αμέσως προηγούμενη χρονικά σχετική κίνηση μετά από τις δυο προαναφερόμενες ήταν ο ερχομός στον Πανηλειακό την Τρίτη 7/1 του Σπύρου Αντωνόπουλου.

– Πιο πριν, και τελευταία του 2019 στον όμιλο, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Βάρδας (ως γνωστόν, μετά την ήττα στην Πάτρα από τη Θύελλα με 3-1 για την 12η αγωνιστική), έγινε λύση της συνεργασίας με τον Ντίνο Σπυρόπουλο, και τη θέση πήρε ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Που στη φετινή σεζόν, αρχικά ήταν στη Σπάρτη.

– Λίγο πιο πριν, δεν συνέχισαν στον Παναργειακό οι Διαμαντής, Λαλουδάκης και ανέλαβε ο Μπατάκος (στην αρχή «υπηρεσιακός» κι έπειτα «μόνιμος).

– Και πιο πριν ήταν όπου, μετά την 10η αγωνιστική, υπήρξε αποχώρηση του Μίκι Τσίρκοβιτς από την Σπάρτη (μετά την ήττα από τη Θύελλα Πατρών, κι ενώ στο ματς που αμέσως ακολούθησε με τον Παναργειακό, τεχνική ηγεσία άσκησαν παράγοντες εκ των έσω, κι ακολούθως προσελήφθη νέος τεχνικός Λάκωνας, και συγκεκριμένα ο Κώστας Οικονόμου).

– Ενώ πιο πριν, μετά την 9η αγωνιστική, στον Ολυμπιακό Ζαχάρως λύθηκε η συνεργασία με τον Άρη Ρουμελιώτη και ξεκίνησε αυτή με τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο.

Και νωρίτερα:

Μετά την 8η αγωνιστική ο Παναργειακός προχώρησε στην λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καρούλια. Ο Καρούλιας, ήταν επίσης από τις προηγούμενες χρονικά κινήσεις, μετά και τα ματς της 5ης αγωνιστικής, όπου αποχώρησαν, από τον Παναργειακό ο Κίκιλης κι από τον Πανγυθεατικό ο Καρσιώτης.

* Υπενθυμίζεται πως, η πρώτη χρονικά αλλαγή ήταν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο Πανγυθεατικός αντικατέστησε τον Γιώργο Ξανθάκο με τον Χρήστο Καρσιώτη.

– Η επόμενη χρονικά, ήταν αμέσως μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής, όπου ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στη Ζαχάρω) αντικατέστησε τον Φίλιππο Σχοινά και ανέλαβε ο Χρήστος Τσίκας.

– Επίσης, μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής κι αυτή, ήταν και η τρίτη αλλαγή, αφού στον Αστέρα Βλαχιώτη σε αντικατάσταση του Κώστα Γραμματικάκη ανέλαβε ο Γιάννης Καλλιτζάκης (έχει πάει το καλοκαίρι στο σωματείο, ως τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του).

– Ενώ μετά τα ματς της 4ης αγωνιστικής, στον Αστέρα Βλαχιώτη ανέλαβε ο Γιώργος Κούτσης.

– Και μετά τα ματς της 5ης αγωνιστικής, η δεύτερη αλλαγή στον Πανγυθεατικό με ερχομό Αργύρη Κατσίχτη και η πρώτη στον Παναργειακό με ερχομό Καρούλια.

– Μετά τα ματς της 6ης αγωνιστικής, στο Διαβολίτσι προστέθηκε ως συνεργάτης του Κώστα Παλαμάρα ο Νίκος Κακαλέτρης.

Συνοπτικά η εικόνα:

Α.Ο. Τσιλιβί:   Πέτρος Τσούκλης

Ένωση Ερμιονίδας:   Δημήτρης Νόλης

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος:   Στάθης Καραμαλίκης

Θύελλα Πατρών:   Σάκης Πεφάνης    (μετά την 8η αγωνιστική υπέβαλε παραίτηση που δεν έγινε δεκτή και συνεχίζει έκτοτε κανονικά)

Α.Ο. Διαβολιτσίου:  Κώστας Παλαμάρας   (μετά την 6η αγωνιστική προστέθηκε ως συνεργάτης του ο Νίκος Κακαλέτρης)   –   Αλέξης Μαντζούνης (μετά την 19η αγωνιστική)

Πανγυθεατικός: Γιώργος Ξανθάκος (αντικαταστάθηκε μια εβδομάδα πριν την 1η αγωνιστική)  –  Χρήστος Καρσιώτης  (αντικαταστάθηκε μετά την 5η αγωνιστική)  –  Αργύρης Κατσίχτης

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Φίλιππος Σχοινάς (αντικαταστάθηκε μετά την 3η αγωνιστική)  –  Χρήστος Τσίκας

Αστέρας Βλαχιώτη:  Κώστας Γραμματικάκης (αντικαταστάθηκε μετά την 3η αγωνιστική)  –  Γιάννης Καλλιτζάκης (δ/ντης ακαδημιών εκεί, κι «υπηρεσιακός» ένα ματς)  –  Γιώργος Κούτσης

Παναργειακός:  Τόμι Κίκιλης (αντικαταστάθηκε μετά την 5η αγωνιστική)  –  Νίκος Καρούλιας (αντικαταστάθηκε μετά την 8η αγωνιστική)  –  Γιώργος Διαμαντής και Δημήτρης Λαλουδάκης (δεν συνέχισαν μετά την 13η αγωνιστική)  –  Δημήτρης Μπατάκος

Ολυμπιακός Ζαχάρως:   Άρης Ρουμελιώτης (αντικαταστάθηκε μετά την 9η αγωνιστική)  –  Ντίνος Παναγιωτακόπουλος

Π.Σ. Σπάρτη:   Μίκι Τσίρκοβιτς  (αντικαταστάθηκε μετά την 10η αγωνιστική)  –   Κώστας Οικονόμου (ανέλαβε μετά την 11η αγωνιστική)

Π.Α.Ο. Βάρδας:  Ντίνος Σπυρόπουλος  (αντικαταστάθηκε μετά την 12η αγωνιστική)  –   Μίκι Τσίρκοβιτς

Ναύπλιο 2017:   Αλέξης Μαντζούνης  (αντικαταστάθηκε μετά την 14η αγωνιστική)  –   Τόμι Κίκιλης

Α.Ο. Πανηλειακός:   Κώστας Λούσκος   –   Σπύρος Αντωνόπουλος (μετά την 14η αγωνιστική, ενώ ο Λούσκος παρέμεινε ως βοηθός)

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Γ Εθνική