Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας, το μείζον θέμα με τα δελτία, ο Δαλκαφούκης, ο Καραχάλιος και ο Φλέσσας

Ένας απίστευτος χαμός έχει γίνει από την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα και στην ποδοσφαιρική Μεσσηνία γενικότερα με τα προβλήματα που έχουν προκύψει με δελτία ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, όλοι οι ειδήμοντες έχουν βγει παντού σε τηλεοράσεις, σε site, στο facebook, και λένε την άποψη τους για το συγκεκριμένο θέμα. Μας ρωτάτε γιατί δεν έχουμε γράψει κάποιο ρεπορτάζ για αυτό το θέμα. Τι να γράψουμε βρε παιδιά, εδώ τα έχουν πει όλα οι άλλοι με αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες και δικαιώσεις.

Για να σοβαρευτούμε λίηο όμως, σίγουρα είναι ένα σοβαρό θέμα γιατί κινδινεύουν ποδοσφαιριστές ή να μην ξαναπαίξουν μπάλα ή να γυρίσουν πίσω στις προηγούμενες ομάδες που άνηκαν.

Η μεταγραφή μίας εβδομάδας για να ξετιμωρηθεί ένας παίκτης ή η μεταγραφή μίας ημέρας είναι κάτι νομίμο και που γίνεται συνέχει και παντού. Όχι Μόνο στην Μεσσηνία, που βγήκαν οι γνωστοί – άγνωστοι και έλεγαν για ηθικές και άλλες τέτοιες βλακείες. Το ότι αυτό πρέπει να σταματήσει να υφίσταται είναι κάτι σωστό και δεδομένο γιατί δεν χρειάζεται στην ουσία και δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Τώρα το ποιος φταίει ή καλύτερα ποιος έκανε λάθος είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Φταίει λίγο η Ένωση, λίγο ο παίκτης, λίγο η ομάδα. Ε, και;;;Θα βγούμε να τους κρεμάσουμε και για αυτό σε αυτή την πόλη;;;Έγινε ένα λάθος με ημερομηνία, έγινε ένα λάθος με τα ιατρικά στοιχεία, έγινε ένα λάθος και ξεχάστηκε να σταλεί το δελτίο….

Ηρεμήστε παιδιά…Δεν είναι το πιο σοβαρό θέμα…Υπάρχουν και άλλα…

Υ.Γ. Αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και τα τρία δελτία που έχει προκύψει πρόβλημα (Δαλκαφούκη, Καραχάλιου, Φλέσσα), να λυθούν ύστερα από προσωπική πρωτοβουλία και ασφυκτική πίεση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη που έχει φθάσει μέχρι τον Αθλητικό Εισαγγελέα, λόγω Διακοφώτη (Άλλος από εκεί)…

Υ.Γ. Τελείωσε και αυτό το θέμα…’Άντε παιδιά αρχίστε τώρα να ψάχνεται κάτι άλλο να λέτε την σοφία σας….Έρχεται ΤσικνοΠεμπτη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in ΕΠΣ Μεσσηνίας