Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΑΛΑΚ: Πίτα και βραβεύσεις (ΦΩΤΟ)

Η κοπή της πίτας μας ολοκληρώθηκε και άφησε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, όταν γεμίζεις μια αίθουσα 300+ ατόμων η εικόνα μιλάει από μόνη της.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς που στηρίζουν τις διοργανώσεις μας.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς άρχοντες που τίμησαν την εκδήλωση μας και τους ευχαριστούμε για την στήριξη που θα έχει το σωματείο μας για το αγωνιστικού έτος 2020.

Για εμάς η εκδήλωση ήταν καθόλα επιτυχημένη και έδειξε ένα μέρος της απήχησης και της δυναμικής του σωματείου μας.

Να ζητήσουμε συγνώμη κιόλας αν κάποια από τα μέλη μας δεν ειδοποιηθηκαν εγκαιρος ετσι ώστε να ναι και αυτή εκεί

Από εκεί κ πέρα οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα ποίο δυναμικά και με επαγγελματισμό παρόλο που είμαστε καθαρά χομπίστες για να ανεβάσουμε τον πηχη στις διοργανώσεις μας για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Κλείνοντας να αναφέρουμε και το φετινό μας πρόγραμμα και θα ξεκινήσουμε στις 29 Μαρτίου με έναν αγώνα drift k gp στην πιστα6 καρτ σαν Νικόλας , ύστερα ακολουθεί η αναβαση Τσάκωνας που ήρθε για να μείνει και να μπορέσουμε να την κάνουμε και πρωταθληματικη, μετά θα ακολουθήσει ένα νυχτερινό drift k gp τον Αύγουστο εν συνεχεία έχουμε το κύπελλο χώματος στην περιοχή του Πεταλιδίου που πρέπει να πετύχεις και τέλος θα ολοκληρώσουμε με ένα ακόμη drift k gp.

Φυσικά όλοι αυτοί οι αγώνες θα προσμετρούν στο κύπελλο Μεσσηνίας. Βέβαια το υστερόγραφο είναι πως όταν ωριμάσουν βοι συνθήκες βία οργανώσουμε ωκαι έναν αγώνα δεξιοτεχνιας στο αεροδρόμιο της Τροιοδου6 καθώς και έναν χωμάτινο gp στην πίστα που ονειρευόμαστε να διαμορφωθεί.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΧΡΌΝΙΑ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ