Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ: Φιλικά προετοιμασίας ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης

Συνεχίζονται τα φιλικά προετοιμασίας της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γ Εθνικής κατηγορίας που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο.

Οι υδατοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο σε φιλικά προετοιμασίας στην Αθήνα με ομάδες της πρωτεύουσας. Μάλιστα, την αποστολή της ανδρικής ομάδας την ακολούθησαν 2 νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ που λίγες μέρες πριν είχαν αγωνιστεί στην κατηγορία μίνι παίδων. Πρόκειται για τον Χιώτη Δημήτρη 13 ετών και τον Πετρόπουλο Αντώνη 10 ετών, οι οποίοι έλαβαν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια αγωνιζόμενοι στο πλευρό των μεγαλύτερων συναθλητών τους, αποκομίζοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την οργανωμένη και μόνιμη δουλειά που γίνεται τον τελευταίο χρόνο στα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης, κάνει πράξη τη σύνδεση των ακαδημιών με την ανδρική ομάδα και το επόμενο διάστημα θα προστεθούν νέοι «μικροί» αθλητές στο προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο της ανδρικής ομάδας.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την «ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΛΑ».

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της
Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Σπορ