Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Ενημέρωση για Εφαρμογή SPOBI (SPORTS BEING INTELLIGENT)

Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό χάρτη-αποτύπωμα των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ένωσης, ώστε τα δεδομένα και οι αναλύσεις τους, να χρησιμοποιούνται προς όφελος της  Ένωσης, των σωματείων και των αθλητών. 

Η παραπάνω εφαρμογή είναι ένα δωρεάν χορηγικό σύστημα, που  είναι πιλοτικό/υβριδικό μοντέλο, για Android & IOS χρήστες, το οποίο θα αναπτύσσεται πάνω στις ανάγκες της Ένωσης, των αθλητών και των ομάδων τους.

Η εφαρμογή SPOBI αναπτύσσεται με την συνεργασία φορέων, όπως του Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και τεχνολογίας, με έδρα την Θεσσαλονίκη, ενώ είναι σε εξέλιξη συζήτηση με το Ίδρυμα Έρευνών Σταύρος Νιάρχος. Η συνεργασία αυτή έχει υλοποιηθεί από τις Ομοσπονδίες ΟΧΕ (Handball), ΚΟΕ (Κολύμβησης) και την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Σερβίας.

Πιστεύοντας λοιπόν, ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μία εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική & Νότια Πελοπόννησο, παρακαλούμε όπως παρευρεθεί εκπρόσωπος του Σωματείου σας, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας και υλοποίηση της εφαρμογής SPOBI.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μπάσκετ