Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πως τα φέρνει η ζωή….

Ασπρόπυργος – Καλαμάτα. Λίγες ώρες απομένουν για να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τόσο η Αθηναϊκή ομάδα όσο και η Μεσσηνιακή ομάδα έχουν ως στόχο τη νίκη στο Κυριακάτικο αγώνα που θα μεταδώσει απευθείας η ΕΡΤ3 για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

Άλλο αποτέλεσμα ακόμα και της ισοπαλίας θα είναι καταδίκη καθώς βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Όμως οφείλουμε να τονίσουμε το πώς τα φέρνει η ζωή τα πράγματα καθώς οι δύο ομάδες θα βρεθούν πάλι αντιμέτωπες έχοντας ως μοναδικό στόχο και οι δύο τη νίκη καθώς παίζουν μία κατηγορία.

Πέρυσι είχαν συναντηθεί τέτοιο καιρό όπως με διαφορετικούς στόχους δηλαδή την άνοδο στην Football League. Η Καλαμάτα ήταν μπροστά στη βαθμολογία με δύο βαθμούς και έπαιζε για δύο αποτελέσματα ακόμα και για την ισοπαλία.

Αντίθετα, ο Ασπρόπυργος ήθελε μόνο νόκη για να ξεπεράσει την ομάδα της Καλαμάτας και τα κατάφερε με αυτό το βαρύ 5-0 που κανείς δεν έχει ξεχάσει και είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Ελπίζουμε φέτος η Μαύρη Θύελλα να παρουσιαστεί διαφορετικό πρόσωπο και να φύγει με το διπλό…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα