Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Μαζικού Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η πρώτη συνάντηση για το Πρωτάθλημα Μαζικού Αθλητισμού ποδοσφαίρου και μπάσκετ υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Στο ποδόσφαιρο για το πρωτάθλημα δηλώσαν συμμετοχή οι Μηχανικοί, Μπαρτσελιώμα, Ουρανοκατέβατοι, Λογιστές, Νο pasaran, Tιτανομπαμπάδες,Υαλοτεχνική, Ιλιομεταλ, Κδαπ Δήμου Καλαμάτας και μια ακόμα χωρίς όνομα.

Στο κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή οι: Μηχανικοί, Ουρανικατέβατοι, Μπαρτσελιώμα, Ιλιομετάλ, No pasaran, Τιτανομπαμπάδες.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση για το κύπελλο ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει πιθανότητα στις 23 Μαρτίου και μόλις ολοκληρωθεί τότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Για το μπάσκετ έχουμε Αεροπορία, Ηλεκτρολόγοι Μηχανολόγοι, Καρέλιας, Αστραπή, Πυροσβεστική, Γεωπόνοι, Υγειονομικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί, Αστυνομία, Δικηγόροι,, Σδιτ, ΙΕΚ Δελτα, Υαλοτεχνική, Leonidas passion.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτες που έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/1995. Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί μέχρι δύο ενέργεια παίκτες άνω των 32 ετών και στην πεντάδα μπορούν να δηλωθούν μέχρι τέσσερις. Τέλος οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα αγωνιστούν στο Final Four.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in ΕΠΣ Μεσσηνίας