Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Ρικ Πιτίνο: Τον καλωσόρισε το Αϊόνα – Η πρώτη δήλωση του τεχνικού [pic]

Ρικ Πιτίνο: Οριστική η μετακίνηση του Αμερικάνου τεχνικού στο κολέγιο του Αϊόνα. «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το μπασκετικό μου ταξίδι στο Μανχάταν. Τώρα θα το ολοκληρώσω στο Νιου Ροσέλ. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Τιμ Κλόυες. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ όλα όσα έχουν γίνει», η πρώτη του δήλωση.

Ρικ ΠιτίνοΑπό τον καπνό, φωτιά. Τελικά, είναι οριστικό και ο Αμερικανός προπονητής επιστρέφει στο NCAA ώστε να αναλάβει τις τύχες του κολεγίου του Αϊόνα, με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει στην αγορά για την αναζήτηση νέου τεχνικού.

Ο τεχνικός διευθυντής των Gaels, Μάθιου Γκοβάλσκι, καλωσόρισε τον Πιτίνο στην οικογένεια του κολεγίου, λέγοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Ρικ Πιτίνο στους Gaels. Ο Ρικ είναι ένας Hall of Fame προπονητής, που κέρδισε στο πιο υψηλό επίπεδο. Είναι αφοσιωμένος στην καθοδήγηση των σπουδαστών – αθλητών μας στο πρόγραμμα που έχουμε. Θα φέρει πάθος και ενέργεια και μοιράζει την επιθυμία μας να φτιάξουμε ένα νικηφόρο πρόγραμμα, που θα κάνει περήφανη την κοινότητά μας».

Η πρώτη δήλωση Πιτίνο

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το μπασκετικό μου ταξίδι στο Μανχάταν. Τώρα θα το ολοκληρώσω στο Νιου Ροσέλ. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Τιμ Κλόυες. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ όλα όσα έχουν γίνει».

Νέα δήλωση Πιτίνο

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το μπασκετικό μου ταξίδι στο Μανχάταν. Τώρα θα το ολοκληρώσω στο Νιου Ροσέλ. Είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Τιμ Κλόυες. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ όλα όσα έχουν γίνει. Το πάθος για το μπάσκετ ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και θα ολοκληρωθεί εκεί, στο Κολλέγιο Ιόνα. Ο Τιμ Κλούες έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, έχει φέρει επιτυχίες και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Τιμ και το Αϊόνα και πάντα θα λατρεύει τα επιτεύγματά του. Στο Αϊόνα, θα δουλέψω με το ίδιο πάθος, την ίδια πείνα, που πορεύτηκα για περισσότερο από 40 χρόνια. Υπάρχει πραγματικός επαγγελματισμός σε ό,τι αφορά τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα εδώ, όπου πρόκειται για στιβαρή και δυνατή κοινωνία. Η προτεραιότητα στο Νιου Ροσέλ είναι να βοηθήσουμε τους φοιτητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους διαδικτυακά τώρα λόγω του κορονοϊού. Ανυπομονώ για την ημέρα που η κοινότητα θα επιστρέψει στην Πανεπιστημιούπολη ώστε να ανεβάσει περαιτέρω αυτό το δυνατό πρόγραμμα».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μπάσκετ