Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Γ’ Εθνική: «Stop», πειθαρχία και «Μένουμε Σπίτι» από όλες τις ομάδες

Στο γενικό πλαίσιο διαφύλαξης της δημόσιας υγιεινής, για την προσπάθεια καταπολέμησης της διάδοσης του COVID-19 εντάσσονται όλες οι ομάδες και στη Γ΄ Εθνική.

Δείτε ανακοινώσεις από ορισμένες ομάδες, με σαφή μηνύματα:

ΠΟ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Παύση προπονήσεων μέχρι νεωτέρας

Οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος σταματούν ελέω κοροναϊού, μετά από απόφαση της Κυβέρνησης.

Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οι προπονήσεις της ομάδας μας σταματούν μέχρι της 27 Μαρτίου.

Αυτές τις ώρες προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και όλων των στελεχών όλων των ομάδων, όπως και η συμβολή όλων μας στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έχουν λάβει τα ατομικά τους προγράμματα.

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Την αναστολή των προπονήσεων έως τις 27/03, για προληπτικούς λόγους, με εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19 ανακοινώνει η πολιτεία.

Μέχρι τότε δεν θα υπάρχει καμία δραστηριότητα της ομάδος του Αλμωπού Αριδαίας αναμένοντας νέες ανακοινώσεις.

Καλή και ταχεία ανάρρωση σε όλους τους νοσούντες με υπομονή και υπευθυνότητα από όλους.

#menoumespiti

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠ΄ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Η Διοίκηση του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ αποφάσισε την παύση όλων των λειτουργιών του οργανισμού λόγω της αναμενόμενης ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού covid-19.

Η προστασία της υγείας όλων των μελών του αγωνιστικού τμήματος, προπονητών-ποδοσφαιριστών-φροντιστών, αλλά κυρίως των μελών των οικογενειών αυτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες είναι το κυριότερο μέλημα του συλλόγου. Ήδη οι παίκτες που δεν κατάγονται από τις Σέρρες έχουν αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους ξένους παίκτες, με τον Lovecchio να ενημερώνεται έγκαιρα για τις εξελίξεις και να έχει αναχωρήσει για την Ολλανδία πριν δέκα ημέρες.

Για τον ίδιο λόγω αναβάλλονται και τα Διοικητικά Συμβούλια  μέχρι νεοτέρας. Η επαναλειτουργία σε κανονικούς ρυθμούς θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και της ΕΠΟ.

Ας δείξουμε όλη την απαραίτητη προσοχή στον ιό που μας “επισκέφτηκε”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική