Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Με επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας επιβεβαιώνεται το πρώτο θετικό κρούσμα, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τον ασθενή και την κατάσταση της υγείας του.

Το κρούσμα αναφέρεται σε άνδρα που εργάζεται ως γιατρός στο Νοσοκομείο και ο οποίος πλέον βρίσκεται σε περιορισμό όπως προβλέπεται στην οικία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε (5) δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα (4) αρνητικά και το ένα (1) θετικό. Το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες θετικός στον ιό του κορωνοϊού διαγνώστηκε άνδρας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Αυτή την ώρα στο χώρο του Νοσοκομείου επικρατεί συναγερμός και εξετάζονται και άλλα άτομα. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: tharrosnews.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Ειδήσεις