Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ολοταχώς για Ριζούπολη

Η επιθυμία της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι δεδομένη. Στην Ένωση ωστόσο έχουν ξεκινήσει και οι σχετικές διαδικασίες, οι οποίες φέρεται να είναι και προχωρημένες, για να μετακομίσει η ομάδα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Ριζούπολη, πριν μπει στο δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια τη σεζόν 2021-22.

Η Ριζούπολη ανήκει στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα και η χωρητικότητά του, περίπου 15.000 θέσεις, ταιριάζει στα “θέλω” της ΑΕΚ στην παρούσα φάση, που θέλει φυσικά να αγωνίζεται σε μία πιο “ζεστή” έδρα από το αχανές ΟΑΚΑ. Όλα αυτά ενώ και στις τάξεις της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” υπάρχει εκπεφρασμένη θετική διάθεση για να χρησιμοποιεί το γήπεδο και η ΑΕΚ τη νέα χρονιά.

Οι λόγοι που η Ένωση θέλει να φύγει από το ΟΑΚΑ είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Από τη μία το γεγονός ότι επειδή μιλάμε για ένα αχανές γήπεδο, δεν μπορεί να ελεγχθεί με αποτέλεσμα αρκετές φορές να έχουν γίνει επεισόδια που έφεραν βαριές τιμωρίες για τον σύλλογο. Από την άλλη όμως είναι και οικονομικοί, αφού εκτός από το ετήσιο ενοίκιο που πληρώνει ο Δικέφαλος, περίπου 250-300 χιλ. ευρώ, υπάρχουν και πολύ μεγάλα λειτουργικά έξοδα, με αποτέλεσμα στα περισσότερα ματς να μπαίνει ουσιαστικά “μέσα” η ΠΑΕ.

Εξυπακούεται βέβαια πως το ενοίκιο της Ριζούπολης θα είναι σαφώς χαμηλότερο, πλην όμως είναι απαραίτητο να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα για να μπορέσει το γήπεδο να υποδεχτεί την ΑΕΚ από τη νέα σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο