Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Επικοινωνίες Βασιλόπουλου για έκτακτα μέτρα στην Καλαμάτα

Τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται, οι αποφάσεις που οι δήμοι εφαρμόζουν, τα προβλήματα που εντοπίζονται, αλλά και αιτήματα που αφορούν διαδικασίες προγραμματισμού και υλοποίησης έργων, απασχόλησαν τηλεδιασκέψεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες που πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος.

Αρχικά ο κ. Βασιλόπουλος είχε έναν κύκλο τηλεφωνικών επαφών με δημάρχους της Μεσσηνίας, προκειμένου να σταχυολογηθούν μία σειρά από θέματα που απασχολούν και τη λειτουργία των δήμων, αλλά και να υπάρξει κοινή στάση και αντιμετώπιση έναντι των όσων εξελίσσονται την περίοδο αυτή στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνομίλησε με τον γ.γ. της ΚΕΔΕ – τέως δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δ. Καφαντάρη, θέτοντας τους προβληματισμούς του και ζητώντας παρέμβαση του συλλογικού οργάνου, προκειμένου να υπάρξουν διευκρινίσεις για τις εν εξελίξει διαδικασίες που αφορούν έργα, μελέτες και το γενικότερο προγραμματισμό του δήμου, μεταφέροντας αντίστοιχα ζητήματα και από άλλους δήμους του νομού. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που ο δήμος έχει αναλάβει σε επίπεδο πρόληψης.

Από την πλευρά του ο κ. Καφαντάρης, συνεχάρη το δήμαρχο για τις άμεσες ενέργειες που έχει προβεί, εστιάζοντας στην ίδρυση του Συντονιστικού Κέντρου. Επίσης, έδωσε αναλυτική ενημέρωση για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που η ΚΕΔΕ αναλαμβάνει σε κεντρικό επίπεδο, με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”, την παροχή δωρεάν οχημάτων, αλλά και την προμήθεια υλικών από τον ΕΟΔΥ. “Οι δήμοι δεν κλείνουν. Φεύγουμε τελευταίοι από τη μάχη. Αν καταρρεύσει η αυτοδιοίκηση, θα καταρρεύσει η κοινωνία”, ήταν το μήνυμα του γ.γ. της ΚΕΔΕ.

Τέλος, για τα ίδια θέματα, ο κ. Βασιλόπουλος είχε επικοινωνία και με τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Μ. Σταυριανουδάκη.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ειδήσεις