Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Κορονοϊός: Δωρεά από Μάρκο Λιβάγια για αγορά αναπνευστήρων

Σπουδαία κίνηση από τον Μάρκο Λιβάγια και τη σύζυγο του. Ο επιθετικός της ΑΕΚ βοήθησε νοσοκομείο στο Σπλιτ, που δίνει… αγώνα κατά του κορονοϊού.

Ο Μάρκο Λιβάγια θέλησε να βοηθήσει την Κροατία, στη «μάχη» που δίνει κατά του κορονοϊού, κάνοντας μια σημαντική δωρεά. Σε συνεννόηση με τη σύζυγο του, ο επιθετικός της ΑΕΚ κατέθεσε 50.000 ευρώ σε δυο νοσοκομείο του Σπλιτ για την αγορά δυο αναπνευστήρων.

Σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα, με τα χρήματα που έδωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ και η σύζυγός του πήγαν στο νοσοκομείο KBC (Klinički bolnički centar), στη γενέτειρα του 27χρονου Λιβάγια.

Λιβάγια: «Έχω προτάσεις από ομάδες των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων»

 «Παρακολουθούμε συνεχώς τηλεόραση και βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όπως και στη Κροατία. Έτσι αποφάσισα να βοηθήσω και να δώσω κάποια χρήματα σε ό,τι χρειάζονται περισσότερο τα νοσοκομεία.

Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν πόρους, οπότε είναι φυσιολογικό για εμάς που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολες οι στιγμές και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε» ανέφερε ο Κροάτης επιθετικός.

Επίσης, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την ζωή την περίοδο της καραντίνας, ο Λιβάγια τόνισε: «Όπως και στην Κροατία, υπάρχουν περιορισμοί σε κάθε βήμα. Κάποιος μπορεί μόνο να πάει στο κατάστημα, να δει έναν γιατρό, να βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, να περπατήσει με το σκύλο.

Όλα τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία είναι κλειστά. Και κάθε φορά που κάποιος βγαίνει έξω, πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό, που πηγαίνουν και πρέπει να αφήσουν τη διεύθυνση, το όνομα και το επώνυμό τους.

Και έτσι ελέγχουν την κίνηση των ανθρώπων. Επιπλέον, η αστυνομία συνεχώς περιπολεί και δεν υπάρχουν συγκεντρώσεις. Αν κάποιος κυκλοφορήσει παράνομα επιβάλλεται πρόστιμο. Εμείς προπονούμαστε καθημερινά.

Ο προπονητής μας παρακολουθεί όλους μέσω μιας εφαρμογής. Κάθε δύο μέρες βγαίνω και τρέχω και κάνω κάποια προπόνηση. Πρέπει να είμαι έτοιμος όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Πηγή: newsit.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Ποδόσφαιρο