Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ: Μάρκου «Με βρίσκει σύμφωνο η διακοπή των πρωταθλημάτων»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο προπονητής του ΑΟ Φυτειάς Στράτης Μάρκου όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για τους «τρομοκράτες» ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Για μένα είναι δυσκολο δυστυχώς να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής με αυτά που ζούμε σαν κοινωνία το τελευταίο διάστημα. Πρώτον γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και δεύτερον σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές μετά από αυτό.

Εδώ να πω ότι θα είναι και επικίνδυνο για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να παίξουν μετά από τόση αποχή και χωρίς προετοιμασία καθώς και η θερμοκρασία εάν μιλάμε στην καλύτερη για αρχές Ιουνίου θα φτάνει τους 35 βαθμούς και άνω στο πλαστικό. Ποιος θα πάρει την ευθύνη για την υγεία των Αθλητών; Έτσι με βρίσκει σύμφωνο η οριστική διακοπή και ας βρίσκεται η ομάδα μου στις θέσεις για υποβιβασμό. Χωρίς βέβαια να ξέρω τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση. Και θα το θεωρούσα άδικο να πέσει η ομάδα χωρίς να παλέψει μέχρι τέλους. Τέλος εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία χρόνια πολλά και καλό Πάσχα.

1 Comment

1 Comment

  1. cris

    19 Απριλίου 2020 at 19:53

    Θείναι άδικο να πέσουν οι ομάδες που είναι στις ζώνες υποβιβασμού όλων των κατηγοριών να γίνει αναδιάρθρωση ώστε να μη πέσει καμμιά ομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό