Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γαλανόπουλος «Τα πρωταθλήματα έχουν αλλοιωθεί και δεν πρέπει να ξεκινήσουν»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή Καλαμάτας όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Σε μια πρωτόγνωρη για τις γενιές μας περίοδο καλούμαστε να διαχειριστούμε την προσωπική μας ζωή , την ζωή των αγαπημένων μας προσώπων , την δημόσια υγεία καθώς και την επαγγελματική μας επιβίωση. Είναι πραγματικά δύσκολο αλλά οφείλουμε όλοι να δείξουμε σύνεση , να ακολουθήσουμε τις οδηγίες δείχνοντας εμπιστοσύνη στους επιστήμονες που έχουν αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω να μην διαψευθουμε πως στην παρούσα φάση σαν λαός ενεργήσαμε άμεσα και πως θα βοηθήσουμε όλοι για να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτή την κατάσταση. Όλο αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το ποδόσφαιρο.

Σαν προπονητης αλλά και σαν ιδιοκτήτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου (TORNADOS P.F.A. ) ζώ αυτή την κατάσταση με διαφορετικές ηλικίες ανθρώπων και προσπαθώ από την πλευρά μου να είμαι όσο πιο δίπλα γίνεται. Αν εμείς οι μεγάλοι ζοριζόμαστε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τα παιδιά πλήττονται περισσότερο.

Έχουν χάσει απότομα 2 πολύ βασικά στοιχεία , το παιχνίδι και τους φίλους τους. Και όσο και αν η τεχνολογία πλέον βοηθάει η πραγματική επαφή δεν μπορεί να αντικατασταθεί παρά μόνο να υποκατασταθεί.
Τα πρωταθλήματα των αντρικών ομάδων έχουν διακοπεί και όλοι σκέφτονται πότε θα έρθει η επόμενη μέρα και πότε θα ξεκινήσουν.

Θεωρώ πως θα είναι αρκετά βίαιο για τους παίχτες αν κάτι τέτοιο συμβεί (επανέναρξη) και κυρίως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για μια υποτυπώδες προετοιμασία των παιχτών και όπως καταλαβαίνεται αυτό χρονικά είναι πολύ δύσκολο.

Τα πρωταθλήματα έχουν αλλοιωθεί πλέον και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες οπότε το δύσκολο κομμάτι πέφτει στους διοργανωτές. Αν αυτοί αποφασίσουν την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων οφείλουμε να στηρίξουμε την απόφαση. Προσωπική μου άποψη είναι πως θα πρέπει να αξιολογηθεί η υγεία των παιδιών και να μην εκκινήσουν τα πρωταθλήματα στην παρούσα χρονική περίοδο.

Να ευχηθώ υγεία , υπομονή και όλοι μας να ψαχτούμε και να κατανοήσουμε τις βασικές προτεραιότητες της ζωής εν όψη της Αναστάσης του Χριστού. Προτροπή μου όποιος και όσο μπορεί ο καθενας μας ας σκεφτούμε και ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που ίσως χρειάζονται το οτιδήποτε.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό