Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μαραβέλας «Το πιο σημαντικό αγαθό είναι η Υγεία»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Καλαμάτας Χρήστος Μαραβέλας όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Ξεκινώντας από το πιο σημαντικό αγαθό την υγεία. η τοποθέτηση μου ως υπέρτατο αγαθό είναι ότι προέχει να είμαστε υγιείς και να μείνουμε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους όσο και αυτό είναι δύσκολο και στο λέω εγώ που είναι και το επάγγελμα μου μέσα στον αθλητισμό! Περιληπτικά θα έλεγα να ξεπεράσουμε την κατάσταση αυτή που είναι δύσκολα και να ξεκινήσουμε πάνω απ’ όλα όλοι υγιείς.

Όσον αφορά την ομάδα,  την περίοδο του Ιανουαρίου έγιναν προσθήκες ποιότητας και αυτό φάνηκε σε μια δύσκολη για την ομάδα περίοδο. Όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και κάναμε ένα σερί αήττητων αγώνων –  πρωταθλητισμού αν δεν κάνω λάθος 5 αγώνων 4 νίκες 1 ισοπαλία και ανεβήκαμε στη προνομιούχα θέση της σωτηρίας. Είναι μια καλή ομάδα ομάδα με καλό προπονητη, μια σταθερή διοίκηση και θεωρώ αξίζει να είναι στην Α1.

Τώρα για την δυναμική του πρωταθλήματος, είναι δεύτερη χρονιά που συμμετέχω σε αυτό το πρωτάθλημα, πολλών εναλλαγών στη βαθμολογία αλλά και στην φόρμα των ομάδων και κάθε χρόνο νομίζω καλύτερο».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό