Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΔΩΡΙΕΑΣ ΔΩΡΙΟΥ: Γαρδίκας «Προέχει η υγεία των αθλητών και των οικογενειών μας»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο τερματοφύλακας του Δωριέα Δωρίου Δημήτρης Γαρδίκας όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα. Δουλεύαμε όλα τα παιδιά στις προπονήσεις και αυτό έβγαινε και στον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά από κάποιες αγωνιστικές υπήρχαν μερικές φυγές παικτών οι οποίες μας επηρέασαν και μας άφησαν πίσω.

Παρόλα αυτά όσα παιδιά μείναμε κυρίως ντόπια 15 περίπου άτομα, παλευαμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό και σε πολλά από αυτά αξιζαμε κάτι παραπάνω σίγουρα. Γενικά τα αποτελέσματα μας αδικούν φέτος.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 με βάση την ανταγωνιστικότητα είναι το πιο συναρπαστικό από τις υπόλοιπες κατηγορίες καθώς και ο τελευταίες μπορεί να νικήσει τον πρώτο και γενικά όλες οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες.

Η γνώμη μου περί της διακοπής του πρωταθλήματος είναι να παραμείνει έτσι και να μην συνεχιστουν οι αγωνίστΙκες καθώς προέχει η υγεία των αθλητών και των οικογενειών μας. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση για το καλό όλων μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα και υγεία σε όλο τον φίλαθλο και μη κόσμο».

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό