Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Πεφάνης «Η υγεία είναι πάνω από όλους και από όλα»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο προπονητής του Νέου Άρι Τάκης Πεφάνης όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Καταρχάς ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους μας. Ένα γεγονός παγκόσμιας φύσης έχει επηρεάσει όλον τον πλανήτη και σίγουρα μόνο οι εδικοί και οι επιστήμονες είναι αυτοί που κρατούν την όλη αυτή κρίσιμη στιγμή. Πάνω από όλα είναι θέμα υγείας και επειδή η υγεία είναι πάνω από όλους και από όλα παραμερίζουμε την κανονικότητα της ζωή μας για το καλό όλων. Μία παράμετρος της ζωής μας είναι και το ποδόσφαιρο όποτε λογικό είναι να επηρεαστεί και αυτό.

Προς το παρών αναμένουμε για τις οδηγίες από την πολιτεία. Το αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα είναι μία δύσκολη απόφαση με πολλούς παραμέτρους. Μην ξεχνάμε ότι στις κατηγορίες της Μεσσηνίας σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεκαθαρίσει η άνοδος ή ο υποβιβασμός κάποιας ομάδας όποτε είναι πολύ δύσκολη απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι. Από την άλλη, αν αποφασιστεί επανέναρξη θα πρέπει να δοθεί ένα χρονικό περιθώριο για να πραγματοποιήσουν οι ομάδες κάποια τύπου μίνι προετοιμασία ώστε οι ποδοσφαιριστές να πλησιάσουν όσο γίνεται την κατάσταση που είχαν πριν την διακοπή. Αν σταματήσουν όλα εδώ είναι άδικο για τις ομάδες που έχουν δαπανήσει χρήματα για άνοδο και ευνοημένοι είναι αυτοί που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Όποτε πρέπει όλα αυτά να μπουν σε ζυγαριά και να παρθεί η σωστή απόφαση. Όσον αφορά την ομάδα έχω καθημερινή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει ένα πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου ώστε να μην μένον ανενεργοί. Περιμένουν και αυτοί όπως όλοι μας. Μέχρι και την διακοπή του Πρωταθλήματος ήτνα πολύ συναρπαστικό και θα κράταγε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Δίκαια αυτές οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μαζί βέβαια και η δική μου ομάδα βρίσκονται εκεί.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ εκ μέρους όλης της οικογένειας του Νέου Άρι, χρόνια πολλά σε όλους, Καλό Πάσχα με Υγεία, ευτυχία, δύναμη, πείσμα και θέληση σε όλουες. Μένουμε σπίτι για να είμαστε μετά όλοι έξω».

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α1 Τοπικό