Ακολουθήστε μας

Σπορ

Αφίερωμα στο μεγάλο δάσκαλο του καράτε Βασίλη Μπεσσή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα, το taklin.gr θα σας παρουσιάσει ένα μεγάλο αφίερωμα στο μεγάλο δάσκαλο του Ling Sung Βασίλη Μπεσσή, που διαπρέπει στο χώρο του και από την ηλικία των 20 ετών έχει ανοίξει δική του σχολή στην πόλη της Καλαμάτας και έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή.

Αρχίζουμε λοιπόν το αφίερωμα…

«Ξεκίνησα Καράτε το 1973 στην Βενεζουέλα σε ηλικιά 5 ετών με τον δάσκαλο Ling Sung και για αυτό έδωσα το όνομα της σχολής μου. Το 1988 σε ηλικία 20 ετών, άνοιξα την σχολή μου στην Καλαμάτα που διατηρώ μέχρι σήμερα.

Ο σύλλογος μου Ling Sung Καλαμάτας ήταν ο πρώτος σύλλογος της Μεσσήνιας που εντάχθηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε «ΕΛΟΚ». Κατέχω το 7 dan shito ryu karate, έχψ στην σχολή μου δύο πτυχιούχους προπονητές καράτε από την γενική γραμματεία αθλητισμού. Είμαι μαθητής σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου καράτε FUMIO DEMURA, όπου εδώ και 32 χρόνια είμαι ο εκπροσωπός του στην Ελλάδα.

Είμαι εξεταστής της Shito ryu Genbu και της Ελλάδος. Tαξιδεύω στην Ευρώπη όπου κάνω σεμινάρια και εξετάσεις για dan στις σχολές της Genbu και είμαι ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής της Νότιας Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Την σχολή μου την έχουν επισκεφθεί και έχουν διδάξει παγκόσμιοι πρωταθλητές Καράτε, δάσκαλοι από Βενεζουέλα, Αμερική, Ισπανία και από Πολονία».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ