Ακολουθήστε μας

Πρέπει να το δεις

Χριστός Ανέστη από το taklin.gr σε όλο το κόσμο! Yγεία, αγάπη και όλα θα ξεπεραστούν

Φέτος η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, ζει ένα αλλιώτικο Πάσχα. Ένα Πάσχα μακριά από τις εκκλησίες και από τις οικογένειες μας. Μακριά από τα παιδιά μας που είναι φοιτητές και βρίσκονται στο εξωτερικό, τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.
Αυτό το Πάσχα για τον κάθε ένα από εμάς, σε όποια μεριά του κόσμου και αν βρίσκεται, είναι διαφορετικό. Μα όλοι μέσα μας είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί, με την υπεύθυνη στάση που επιδεικνύουμε, αποδεικνύουμε περίτρανα πως μπορούμε για άλλη μια φορά να τα καταφέρουμε. Και στο επόμενο γιορτινό τραπέζι, όλοι μας να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Ας ζήσουμε φέτος όλοι ένα αλλιώτικο Πάσχα και στο επανιδείν να μην απουσιάζει κανείς… Καμία καταιγίδα δεν κρατάει για πάντα, ο ήλιος πάντα επιστρέφει. Και αν δεν επιστρέψει, στο χέρι μας είναι να τον «επιστρέψουμε» εμείς. Όλα στο χέρι μας είναι…
Το taklin.gr εύχεται σε όλο τον κόσμο Xριστός Ανέστη. Η Ανάσταση του Κυρίου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλο τον κόσμο. Ελπίδα για ένα κόσμο πιο ειρηνικό, πιο ευτυχισμένο και πιο αλληλέγγυο… Μακριά από οποιοδήποτε κακό… Καλό Πάσχα σε όλους!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Pelekaki

More in Πρέπει να το δεις