Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Σούγλερης «Το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα»

Έχοντας σε 15 αγώνες, 15 νίκες και καμία ισοπαλία και καμία ήττα η  ΑΕ Λογγάς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Την άνοδο και το πρωτάθλημα το εξασφάλισε πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Covid -19 και περιμέναν άπαντες με ανυπομονησία τι θα γίνει.  Χθες, ήρθε η απάντηση και πλέον πανηγυρίζουν μία μεγάλη επιτυχία.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντίνος Σουγλέρης μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ύστερα από πολλές δυσκολίες και προσπάθειες το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα και η ομάδα μας δικαιωματικά αφού και μαθηματικά είχε ανεβεί στην Α1 κατηγορία.

Πρώτα πρώτα θελουμε να ευχαριστήσουμε τον σπουδαίο προπονητή μας κύριο Δημήτρη Μαλαμα για την εξαιρετική δουλειά που έκανε..Τους παίχτες μας οι οποίοι όλοι τους έπαιξαν με αμείωτο πάθος και ζήλο ώστε η ομάδα μας να μην κάνει στο πρωτάθλημα ούτε ισοπαλία

.Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω κάθε μέλος της διοίκησης ξεχωριστά καθώς τους υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας που μας βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο που μπορούσαν σ αυτό τον επίπονο οικονομικό γολγοθά που έχει μια ομάδα ποσό μάλλον στο να κάνει και πρωταθλητισμό!!

Τέλος όλους τους συγχωριανούς μας που βρίσκονταν σε κάθε αγώνα μαζί μας και μας υποστήριζαν με την ψυχή τους!

Κάθε προσπάθεια που στηρίζεται στην ενότητα την αλληλεγγύη και τον σεβασμό και εμπνέεται από το πάθος της νίκης έχει αυτό το αποτέλεσμα.

Αξιζει να συνεχίσουμε ενωμένοι και δυνατοί ξεπερνώντας κάθε δυσκολία».

1 Comment

1 Comment

  1. Μιχάλης

    1 Μαΐου 2020 at 15:39

    Ωραία φώτο…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό