Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΑΟ ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ: Σκληρή απάντηση Σωτηρόπουλου στα λόγια καφενείου.

Σκληρή απάντηση στους επικριτές έδωσε ο Πρόεδρος του ΑΟ Πανευαϊκού Διονύσης Σωτηρόπουλος μέσω της προσωπικής σελίδας της ομάδας στο facebook.

Ο Πρόεδρος καλεί άμεσα και δημόσια όλα τα μέλη να τοποθετηθούν δημόσια πόσα χρήματα έχει δαπανήσει ο καθένας και να σταματήσουν τα λόγια καφενείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Εν μέσω μίας νέας πραγματικότητας (covid-19) που όλοι πρέπει να διαχειριστούμε με τα νέα δεδομένα, έτσι και αγωνιστικά, ανεξάρτητα με το αν συνεχιστεί η αγωνιστική περίοδος που διεκοπει ή θεωρηθεί λήξαν ή ακόμη και ως μη γενομένης, ήρθε η ώρα να αναλογιστουμε τις ευθύνες μας, συμβάλλοντας έτσι ατομικά ο καθένας μας στην πορεία της ομάδας.

Η αγάπη μου για το χωριό που κατάγομαι και μεγάλωσα δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σβήσει, άλλωστε είναι και ο λόγος που ανελλιπώς (αποκλειστικά μόνος) έχω αναλάβει ως πρόεδρος την οικονομική κατάσταση της ομάδας Πανευαϊκός.

Ωραία η αγάπη και τα όνειρα που για καλό κάνει ο καθένας μας για την ομάδα του χωριού μας (όπου κρατά ζωντανό το όνομα και την ιστορία του), όμως με αγάπη μόνο, στο ποδοσφαιρικό κομμάτι δε προχώρησε ποτέ τίποτα…

Προχωρώ λοιπόν σε δημόσιο κάλεσμα, με κάθε διαφάνεια, όλα τα μέλη και φίλους της ομάδας, να αναρτήσουν δημόσια και ονομαστικά το ποσό που έχουν προσφέρει στο σύλλογό μας, ώστε να κάνουμε έναν καθαρό οικονομικό απολογισμό (εσόδων εξόδων) για να μην υπάρχει το παραμικρό ίχνος και υπόνοια για το οικονομικό του σκέλος.

Ενδεικτικά αναφέρω πως μόνο για φέτος οι μέχρι τώρα δαπάνες (πολύ συντηρητικά) ανέρχονται σε κάτι περισσότερο από °3.300€…

Τονίζω πως όλα τα παραπάνω δεν προαναγγέλουν κάτι, και πως αφοσίωση και αγάπη μου είναι και θα

παραμείνει αδιάκοπη. Εξάλλου ποτέ δεν είμαι ριψασπίς, ούτε φυγόμαχος.
Ως εν δυνάμει πρόεδρος του συλλόγου οπως ορίζουν οι κανόνες (παρότι έχει λήξει η θητεία μου, έως ότου γίνουν νέες αρχαιρεσίες) δε δέχομαι το παραμικρό από λόγια καφενείου και πυρά, πόσο μάλιστα να προέρχονται από φίλια πυρά.

Αναμένω από όλους σας στην δύσκολη αυτή περίοδο τις προτάσεις για ένα βιώσιμο μέλλον της ομάδας μας.
Εκ των προτέρων ευχαριστώ πολύ.

Ο Πρόεδρος
Διονύσης Σωτηροπούλος

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ TAKLIN.GR

Ο κ. Σωτηρόπουλος είναι από τους λίγους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο που φημίζεται για το ήθος του και τις αξίες του. Είναι ΚΥΡΙΟΣ με Κ Κεφαλαίο και βοηθά πάντα όχι μόνο την ομάδα του αλλά και γενικά ότι του ζητηθεί. Όποτε καλό είναι να αφήσετε στην άκρη τα περιτά λόγια και να κοιτάξετε τους εαυτούς σας και να σταματήσετε να λέτε για τους άλλους.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lupus


Kafe Mavroeidis
More in Β Τοπικό