Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣΜ. Άνοδος για Πεταλίδι και Χώρα. Κανένας υποβιβασμός σε καμία κατηγορία

Εφόσον η επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσε που είναι και το πιο λογικό τέλος στα πρωταθλήματα, πάμε να δούμε τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά.

Το taklin.gr σήμερα θα σας αποκαλύψει το σχέδιο της Ένωσης που υπάρχει και φυσικά αφορά έντονα τις ομάδες της Μεσσηνίας για την επόμενη ημέρα.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος στο πρωτάθλημα. Δεν υποβιβάζεται κανείς και περισσότεροι όμιλοι ή ίδιοι όμιλοι με περισσότερες ομάδες την νέα χρονιά μετά και την αναδιάρθωση που θα πραγματοποιηθεί με δύο ομίλους στη Football League. Άνοδος μόνο για τους πρωτοπόρους των 8 ομίλων.

Α’ ΤΟΠΙΚΗ

Τέλος στο πρωτάθλημα. Δεν ακυρώνεται η βαθμολογία αλλά επικυρώνεται. Το σενάριο λέει άνοδος για Πάμισο ίσως και Απόλλωνα και κανένας υποβιβασμός.

Α1 ΤΟΠΙΚΗ

Τέλος στο πρωτάθλημα. Δεν ακυρώνεται η βαθμολογία αλλά επικυρώνεται. Το σενάριο λέει άνοδος για Ομόνοια, Πεταλίδι, Χώρα στην παραπάνω κατηγορία δηλαδή στο σύνολο 18 ομάδες (Α’ ΤΟΠΙΚΗ – ένα ρεπό). Κάνενας υποβιβασμός.

Β’ ΤΟΠΙΚΗ

Άνοδος για τους πρώτους στην βαθμολογία των τριών ομίλων. Από τον Α’ όμιλο ο η Αναγέννηση Παραλίας, από τον Β’ όμιλο ο ΠΑΣ Ράχης και από τον Γ’ όμιλο η ΑΕ Λογγάς που είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει και μαθηματικά πρωτάθλημα και άνοδο πριν την διακοπή των πρωταθλήματων.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας