Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Σγουράκης «Θυσιάζουμε τα πάντα για την υγεία μας»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Πλατύ Ηλίας Σγουράκης όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για το τέλος των πρωταθλημάτων, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους από αυτό το διαφορετικό Πάσχα που περάσαμε φέτος, μακριά από αγαπημένα μας συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, λόγω της πανδημίας που μαστίζει όλο τον κόσμο. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά από την στιγμή που απειλείτε το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, “η υγεία του”, θυσιάζουμε τα πάντα και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συγγενείς μας και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο, δεν είναι άλλη παρά να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Η πανδημία αυτή δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το αγαπημένο μας άθλημα “Το ποδόσφαιρο”, όπου πολλοί από εμάς υπηρετούμε είτε αγωνιζόμενοι ή ως παράγοντες, ως διαιτητές ή μέλη της Ένωσης. Η δική μας ομάδα, ο Ιστορικός “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ”, που την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, οργανώθηκε διοικητικά στο πάρα πέντε, στο κομμάτι του έμψυχου δυναμικού της, με μπροστάρη τον παίχτη-προπονητή Δημήτρη Παυλόπουλο, διατήρησε λίγους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη χρονιά και έγιναν αρκετές προσθήκες.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τους ευχαριστήσουμε δημόσια ως διοίκηση για τις θυσίες που κάνουν και ιδιαίτερα να αγωνίζονται ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την ομάδα του χωριού μας, χωρίς μάλιστα αρκετοί από αυτούς να είναι από αυτό. Στόχος από το ξεκίνημα ήταν η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη 5αδα και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό έχει επιτευχθεί.

Άποψή μου σωστά να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα διότι ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού δεν θα πάψει να υπάρχει ακόμα και μετά από έναν μήνα. Σχετικά με τον 2ο όμιλο της Β’ Τοπικής κατηγορίας που συμμετείχε η ομάδα μας νομίζω ότι η ευχάριστη έκπληξη ήταν η ομάδα της Ράχης, παρότι νεοσύστατη και πρωτάρα στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής, έχει καταφέρει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να βρίσκεται στην 1η θέση.

Επίσης από την αρχή της σεζόν γνωρίζαμε όλοι ότι πολύ δυνατή θα ήταν και η ομάδα του Κοπανακίου, με τις πολλές και ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε, αλλά και οι ίδιοι μόνο ευχαριστημένοι δεν θα πρέπει να είναι με την 2η θέση που κατέχουν και την διαφορά τους από τον 1ο να είναι στους 5 βαθμούς.

Τέλος ακόμα ξεχώρισα και τις ομάδες της Μερόπης και του Παναθηναϊκού για την αξιόλογη πορεία τους. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς και δυνατοί στην κανονικότητα και στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο πολύ μας έχουν λείψει».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό