Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Παναγιωτόπουλος «Να βρεθεί μία δίκαιη λύση για όλες τις ομάδες»

Στο www.taklin.gr μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Καλαμάτας Βασίλης Παναγιωτόπουλος όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για το τέλος των πρωταθλημάτων, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Για το θέμα με τον κορονοιο περνάμε μια δύσκολη κατάσταση πρωτόγνωρη για την εποχή μας που πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε γρήγορα. Απλά πρέπει να ακούμε τους ειδικούς να μένουμε σπίτι ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας τους συγγενείς μας και όλους τους άνθρωπος γύρω μας.

Πιστεύω είναι κοντά ο καιρός που σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας. Όσο για το πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής που συμμετέχουμε και εμείς, πιστεύω έχει γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες που ο πρωταθλητής θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Εμείς σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ είναι η δεύτερη χρονιά που συνεχίζουμε με τα δικά μας παιδιά και με νεαρό μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια, έχουμε κάνει εξαιρετική παρουσία με συνεχείς νίκες όπου μας βρίσκει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το πλάνο μας είναι έτσι ώστε η ομάδα να χτιστεί και την επόμενη χρονιά πάντα με δικά της παιδιά να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει κατηγορίες.

Όσο για το πρωτάθλημα για μένα η γνώμη μου είναι πρώτον να προστατευθεί η υγεια όλων τον άνθρωπον και δεύτερον αν αλλάξουν τα μέτρα να βρεθεί μια λύση ώστε όλες οι ομάδες να δικαιωθούν για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Β Τοπικό