Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Κατσιμπάρος “Πάνω από όλα η υγεία μας. Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα”

Στο www.taklin.gr μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Μερόπης Παναγιώτης Κατσιμπάρος όπου μας περιγραφεί πως είναι η ζωή εν μέσω κορονοϊού, για το τέλος των πρωταθλημάτων, για την ομάδα ενώ δίνει τις ευχές για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: “Θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους όλης την οικογένειας του Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ Χρονια Πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις όλοι μας με τον κορονοιό και την εξάπλωση του παγκοσμίως και είναι λογικό το ποδόσφαιρο να έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς πάνω απ όλα είναι η υγεία μας.

Όσον αφορά την ομάδα μου η χρονιά κρινεται θετική καθώς ήμασταν από την αρχή του πρωταθλήματος σταθερά μεσα στην πρώτη τριάδα όπου και αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος για φέτος.

Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που πάρθηκε να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα γιατί κάποιες ομάδες θα ευνοηθούν και κάποιες όχι και αυτό είναι άδικο. Κατά την άποψη μου θα ήταν λάθος να ξεκινήσουν πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς προέχει η υγεία όλων των αθλητών.

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους μέχρι να τελειώσει όλο αυτό που ζούμε για να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε ξανά αυτό που αγαπάμε”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Β Τοπικό