Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ηλίας Φωτόπουλος «Κερδίδαμε το σεβασμό και την συμπάθεια όλων»

Με μία μεγάλη ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο προπονητής του ΑΟ Κυπαρισσίας Ηλίας Φωτόπουλος κάνει τον απολογισμό για την αγωνιστική που τελείωσε νωρίς ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει.

Αναλυτικά, αναφέρει: «Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά.εύχομαι να είστε όλοι καλά. Δυστυχώς δεν έλαχε να τελειώσουμε αυτή τη μεγάλη δουλειά που ξεκινήσαμε.Αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνατε όλοι μαζί και που ήταν σίγουρο πως στο τέλος θα στρεφόταν με επιτυχία.Αυτή η ομάδα που στα 13 παιχνίδια που παίξαμε μαζί έφερε 12 νίκες και μόλις 1 ήττα και αυτή επειδή η τύχη της γύρισε καθαρά την πλάτη.

Δεν πειράζει όμως.αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο.και ειδικά στην Ελλάδα. Κερδίσαμε όμως το σεβασμό τη συμπάθεια και την αποδοχή όλων σχεδόν που μας παρακολουθούσαν.

Με το τέλος λοιπόν αυτής της …ιδιόμορφης χρονιάς ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τη Διοίκηση του Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ για την τιμή που μου έκανε και μου εμπιστεύθηκε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας, και που ήταν πάντα δίπλα μας και προσπαθούσε για το καλύτερο για την ομάδα.Ειλικρινά η συνεργασία μας ήταν καθόλα ΑΨΟΓΗ.

Το συνεργάτη μου ΣΠΥΡΟ ΛΕΚΑΝΤΗ. Αυτόν τον ακούραστο εργάτη του συλλόγου που η προσφορά του είναι ανεκτίμητη όλα αυτά τα χρόνια.και ήταν όχι μόνο ένας πολύ καλός συνεργάτης αλλά έγινε σε μένα και ένας πολύ καλός ΦΊΛΟΣ.

Τον φροντιστή ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ Ο οποίος ήταν πάρα πολύ πολύτιμος γιατί πρόσφερε πάρα πολλά και από ….παρά πολλά πόστα.και αυτός πολύ καλός ΦΊΛΟΣ.

Τον κόσμο της Κυπαρισσίας που πραγματικά ήταν πολύ συγκινητικός μαζί μου.κάθε μέρα απολάμβανα το σεβασμό τους και την αποδοχή τους.

Άφησα τελευταίους τους πιο πολύτιμους συνεργάτες μου.αυτούς που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα στο σωματείο.αυτούς που πραγματικά έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς.και αγωνιστικά και πειθαρχικά ήταν άριστοι.αυτούς που κάθε μέρα με την συμπεριφορά τους και τον αγώνα τους μου έδιναν πίστη και δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια και να μην σκέφτομαι καθόλου την κούραση από τα 230 χλμ που έκανα ημερησίως.

Μάγκες είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που συνεργάστηκα μαζί σας.εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.και αν κάποιον στενοχωρησα κάποτε ζητάω ταπεινά ΣΥΓΝΩΜΗ.Σίγουρα θα ήταν για καλό της ομάδας.

Τελειώνοντας εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να μας βρει όλους γέρους και δυνατούς.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

1 Comment

1 Comment

  1. Πανος

    3 Μαΐου 2020 at 06:08

    Κρατήστε τον κ τ χρόνου Ν ανέβει αήττητος!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό