Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

“Άκυρο” από Αυγενάκη στη Superleague για τις 15 Ιουνίου

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έριξε… άκυρο στα σενάρια για επανέναρξη της Superleague στις 15 Ιουνίου, εκτιμώντας ότι είναι πολύ νωρίς για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο Αυγενάκης μίλησε στην ΕΡΤ για την πρώτη άρση των μέτρων στον αθλητισμό, αλλά τόνισε ότι ο κορονοιός δεν έχει τελειώσει ακόμη και άρα είναι δύσκολο να υπάρξουν αγώνες από τις αρχές Ιουνίου.

Οι δηλώσεις του Αυγενάκη για τη Superleague

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη της Superleague στις 15 Ιουνίου, όπως επιθυμούν οι ομάδες. Έχουμε δρόμο ακόμα, είναι μία πιλοτική φάση που πάμε βήμα-βήμα, δειλά-δειλά. Δοκιμάζουμε αυτή τη στιγμή τη λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, είτε ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είτε στους Δήμους, είτε στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας είτε των άλλων αθλημάτων.

Ξεκινάμε δειλά-δειλά να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο, μία διαφορετική φιλοσοφία, με κανόνες που δεν υπήρχαν, έχουμε πολλά νέα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, δεν χρειάζονται βιασύνες, δεν είναι ο καλός και ο κακός σε μία ιστορία, ο γρήγορος και ο αργός. Εδώ μπαίνουμε σε μία καινούρια φάση. Δεν έφυγε ο κορονοϊός, δεν τελειώσαμε με αυτή την ιστορία, δεν επιτρέπεται χαλαρότητα και φυσικά δεν μπορούμε να συζητήσουμε σε καμία των περιπτώσεων για κόσμο στις κερκίδες ακόμα και στις προπονήσεις. Αυτό το ξεχνάμε».

Πηγή: newsit.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο