Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Πουλής «Η Αβία έχει κάνει τον κύκλο της σαν ομάδα και πρέπει να γίνει μία επανεκκίνηση»

Την άποψη του ότι δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα την νέα χρονιά λόγω κορονοίου και ότι ήταν λάθος να αναδειχθεί πρωταθλητής εφόσον απομένουν εννέα αγωνιστικές, εξέφρασε ο προπονητής της Αβίας Διονύσης Πουλής.

Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr λέγοντας πολλά σημαντικά και ενδιαφέρον πράγματα και αξίζει να τα διαβάσετε.

«Αυτό που ζούμε σίγουρα δεν είναι πανδημία αλλά ακόμα και έτσι έδειξε ότι η επιστημονική κοινότητα και οι υπηρεσίες υγείας των κρατών ήταν ανέτοιμες να το αντιμετωπίσουν με αποτέλεσμα να παγώσει η παγκόσμια οικονομία.

Όσο αναφορά τον μικρόκοσμο του τοπικού ποδοσφαίρου δεν υπήρχε άλλη λύση από την διακοπή των πρωταθλημάτων/ Δεν είναι δίκαιο να αναδειχθεί πρωταθλητής όταν υπάρχουν 9 αγωνιστικές ακόμα αλλά δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα . Βλέπω με δυσκολία να ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα και όταν θα ξεκινήσει αυτό θα γίνει χωρίς φιλάθλους .

Προτείνω το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με μόνους αγωνες σε ουδέτερη έδρα δηλαδή χωρίς γηπεδούχο διαφορετικά δεν βλέπω να υπάρχουν πάλι χρονικά περιθώρια να τελειώσουν τα πρωταθλήματα αφού όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και δεύτερο κύμα του κορονοιού.

Η Αβια έκανε μια καλή πορεία αν λάβουμε υπόψη μας ότι έχει κάνει τον κύκλο της σαν ομάδα και σύντομα πρέπει να γίνει μια επανεκκίνηση βάζοντας μακροχρόνιους στόχους.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α Τοπικό