Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ξεσπά ο Φωτόπουλος για την διακοπή των πρωταθλημάτων. «Βόλευε πολλούς»

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία αλλά είναι αυτό το κρίτηριο της διακοπής; Οι ερασιτέχνες είναι πιο ευαίσθητοι; Βόλευε τις περισσότερες ομάδες να σταματήσουν το πρωτάθλημα».

Αρνητικός στην οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων εμφανίζεται ο προπονητής της Κυπαρισσίας Ηλίας Φωτόπουλος, σε αποκλειστικές δηλώσεις στο taklin.gr.

Συγκεκριμένα, μας αναφέρει τα εξής: «Σαφώς και η υγεία όλων είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αν το κριτήριο της διακοπής είναι μόνο αυτό τότε δεν γεννάται θέμα. Όμως είναι έτσι; Γιατί ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα παιχτεί. Όπως και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Εκεί δε σκέφτονται την υγεία των αθλητών και όλων των εμπλεκομένων; Η μήπως οι ερασιτέχνες αθλητές είναι πιο ευαίσθητοι; μάλλον όχι. Απλά βόλευε τις περισσότερες ομάδες να σταματήσουν τα πρωταθλήματα και έτσι έγινε η διακοπή.

Οι παράγοντες γλύτωσαν χρήματα, οι ομάδες εκπληρωσαν το στόχο τους και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μάλλον οι περισσότερες ομάδες, όχι όλες. Στη Μεσσηνία δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα από ότι έμαθα. Για ποιο λόγο λοιπόν να μπουν στη διαδικασία να παίξουν; Ο πρωταθλητής βγήκε από το 65% των αγώνων περίπου. Γιατί να θέλει να παίξει; Οι μονες ομάδες που ήθελαν να παίξουν στη Μεσσηνία ήταν μάλλον μόνο δύο. Η Κυπαρισσία και ο Πανθουριακος (πιστεύω). Οι άλλες για ποιο λόγο να παίξουν; Ειδικά μέσα στο καλοκαίρι; Γιατί αγώνες θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Ιουνίου. Το πιο σωστό για μένα είναι ότι έπρεπε με κάθε τρόπο και όταν και όποτε ήταν εφικτό να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα. Όπως και όλα τα πρωταθλήματα. Τώρα ότι και να πούμε όμως είναι περιτο. Η απόφαση ΕΛΗΦΘΗ. Τέλος πάντων. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

1 Comment

1 Comment

  1. πανος

    13 Μαΐου 2020 at 14:04

    σωστος ο κοουτς

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α Τοπικό