Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Αργυρόπουλος «Δίκαιη η άνοδος της ομάδας»

Η Ομόνοια μετά από ένα χρόνο απουσίας επανέρχεται ξανά στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο πρώτάθλημα της Α1 Τοπικής έχοντας συγκεντρώσει 43 βαθμούς.

Ο προπονητής του Καλαματιανού σωματείου Γιώργος Αργυρόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο, ευχαρίστησε παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους αλλά και την απόφαση για την οριστική διακοπή λόγω του κορονοιού.

Μας τόνισε τα εξής: «Στην κατάσταση που έχει έρθει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του κορονοιού, ένα φαινόμενο πρωτόγνωρο για τις ζωές μας, όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Η απόφαση της ΕΠΟ για την εξ’ ολοκλήρου διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θεωρώ ότι ήταν αναγκαία για την πλήρη διασφάλιση της υγείας αθλητών και παραγόντων που ασχολούνται με το άθλημα του ποδοσφάιρου.

Σίγουρα με την απόφαση αυτή θα υπάρχουν και κάποιες ομάδες που τις αδικεί η απόφαση αυτή, είτε για θέματα ανόδου, είτε για αποφυγή υποβιβασμού. Όσον αφορά την ομάδα μου, θεωρώ ότι η Ομόνοια δίκαια ανέβηκε στην πιο πάνω κατηγορία βάση της συνολικής εικόνας που υπέδειξε στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην διοίκηση της ομάδας μας που ήταν παρών και ουσιαστική σε ότι ζητήθηκε εκ μέρους. Εύχομαι σύντομα να βγούμε από την κατάστασδη αυτή και να βρεθούμε ξανά στους αθλητικούς χώρους που τόσο μας έχουν λείψει από την καθημερινότητα μας».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό