Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Δωδεκάτος «Δυστυχώς φέτος η ομάδα μας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»

Η Σπερχογεία είναι από τις παραδοσιακές ομάδες με πολλά χρόνια θητείας στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο οι «ταύροι» δεν πραγματοποίησαν αξιόλογη πορεία και τερμάτισαν στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς. Παρόλα αυτά παρέμειναν στην κατηγορία μετά και την αναδιάρθωρση των κατηγοριών.

Ο προπονητής του ΑΟΣ Γιώργος Δωδεκάτος μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο, ευχαρίστησε παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους αλλά και την απόφαση για την οριστική διακοπή λόγω του κορονοιού.

Μας τόνισε τα εξής:» Πρώτα από όλα να ευχηθώ σε άπαντες υγεία. είτε ασχολούμενους με αθλητισμό, είτε όχι. Θεωρώ σωστή την απόφαση διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων. Οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες σε αυτό το επίπεδο πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία δεν θα γυμναστηκε όλη αυτή την περίοδο και είτε θα έπρεπε να δοθεί μια χρονική περίοδος προσαρμογής – μινι προετοιμασία ή θα είχαμε πολλούς τραυματισμόυς χωρις να υπάρχει λόγος.

Δυστυχώς φετος η ομάδα μας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Πολλοί οι λόγοι αυτής της απόδοσης, θεωρώ πως μάθαμε αρκετά από τα λάθη μας όλοι. Τώρα το τι θα συνέβαινε αν συνεχίζονταν το πρωτάθλημα είναι ένα τρυπακι που δεν υπάρχει λόγος να μπουμε, ότι έγινε, εγινε κατά τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες στα ερασιτεχνικά πρωτάθληματα και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό