Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Χιώτης «Κρατάμε την καταπλητική πορεία στο 2ο γύρο»

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάσε ο Χανδριναϊκός την φετινή αγωνιστική περίοδο. Στον πρώτο γύρο ήταν κακός αγωνιστικά και ήταν σε δυσχερή θέση.

Στο δεύτερο γύρο με τον Πέτρο Χιώτη προπονητή καθώς και τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν, παρουσίασε το καλό πρόσωπο και κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά.

Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε στο taklin.gr για την οριστική διακοπή των πρωταθληματών, για την ομάδα του αλλά και για το αύριο.

Αναλυτικά, μας αναφέρει: «Σαν ανθρωπότητα ζούμε κάτι πρωτοφανές! Η πανδημία δημιούργησε προβλήματα σε πολλά κομμάτια της κοινωνίας μας. Εννοείται όλος ο κόσμος έβαλε σε προτεραιότητα την υγεία του καθώς και των αγαπημένων του προσώπων, οπότε η διακοπή των πρωταθλημάτων ήταν επιβεβλημένη.

Η χρονιά στην Α1 Τοπική κατηγορία ήταν όπως και οι προηγούμενες, ίσως και παραπάνω, δύσκολη για όλες τις ομάδες που συμμετείχαν! Η ομάδα του Χανδριναϊκού λίγο πριν το τέλος του 1ου γύρου, βρέθηκε σε δυσχερή θέση οπότε η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες προσθήκες με πρώτο μέλημα την αγάπη των παιδιών που ήρθαν για την ομάδα καθώς και την άριστη συνεργασία που υπήρχε στο παρελθόν με τους περισσότερους από αυτούς.

Έτσι παρότι έφυγαν αρκετοί και αξιόλογοι παίκτες, η ομάδα κατάφερε με κύριο χαρακτηριστικό το καλό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια, να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο 2ο γύρο και να βρεθεί γρήγορα αρκετούς πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση καθώς και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε και ελπίζω σύντομα να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία και να επιστρέψουμε σε αυτό που όλοι τόσο πολύ αγαπάμε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α1 Τοπικό