Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Πολίμος «Η επόμενη μέρα προμηνύεται δύσκολη για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες»

Αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής και μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, αποκλείστηκε στα ημιτελικά, για τον Εθνικό Μελιγαλά.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Πολίμος, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, για το μέλλον που είναι αβέβαιο και για το Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

«Η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ήρθε σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα και προτεραιότητα έχει η υγεία όλων μας. Δυστυχώς εδώ και δυο μήνες περίπου έχουν αναβληθεί όλες οι αθλητικές δραστηριότητες και όπως φαίνεται η οριστική διακοπή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ήταν κάτι αναπόφευκτο. Από αυτή την διακοπή κάποιοι σύλλογοι ευνοήθηκαν ανεβαίνοντας κατηγορία πολυ πριν από την λήξη του Πρωταθλήματος και κάποιοι βέβαια αδικήθηκαν γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτό για το οποίο πάλευαν από την αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς!!

Λυπηρό ακόμα η αναστολή λειτουργίας όλων των ακαδημιών της χώρας αναβάλλοντας ίσως τα όνειρα πολλών μικρών παιδιών για το παραπάνω βήμα..Δυστυχώς όμως όπως είπα είναι κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις όλων μας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όμως είναι η επόμενη μέρα που προμηνύεται πολυ δύσκολη για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες. Εκεί πλέον πρέπει να εστιάσουμε όλοι και να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά των ακαδημιών για να μπορέσουν να μειώσουν τα έξοδα οι ομάδες και να έχουν μέλλον. Αλλιώς δυστυχώς τα πράγματα θα είναι πολυ δύσκολα!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορίες και εύχομαι να βγούμε το γρηγορότερο από αυτόν τον γολγοθά που όλοι μας ζούμε».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό