Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γαλανόπουλος «Αυτή η κρίση θα αναδείξει τον πραγματικό ρόλο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Δεν τα κατάφερε ούτε φέτος ο Ηρακλής Καλαμάτας να πάρει την άνοδο στην Α’ Τοπική. Η διακοπή των πρωταθλημάτων δεν του έδωσε την ευκαιρία να συνεχίζει να ελπίζει για την 3η θέση και έτσι η νέα σεζόν θα τον βρει πάλι στην Α1 Τοπική.

Ο προπονητής – κόσμημα για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο Άρης Γαλανόπουλος, μίλησε για όλους και για όλα, έξω από τα δόντια, για την επόμενη δύσκολη ημέρα και για την ομάδα του.

«Από τη στιγμή που η όλη ιστορία του κορονοϊού έχει αυτή τη διάρκεια θεωρώ πως ήταν λογικό να παρθεί αυτή η απόφαση. Είχα πει από την πρώτη μέρα πως προέχει η υγεία όσο και αν μας στεναχωρεί η διαφοροποίηση στην καθημερινότητα μας (πολύπλευρα).

Αυτό που θα πρέπει να μας απασχολεί από εδώ και πέρα είναι η επόμενη μέρα. Ότι έγινε έγινε. Κάποιοι ευνοήθηκαν και κάποιοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τους στόχους τους. Από εδώ και πέρα λοιπόν θα πρέπει – και κυρίως οι υπεύθυνοι – να οργανωθούμε για την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα Και γενικά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ίσως αυτή η κρίση αναδείξει τον πραγματικό τους ρόλο. Οι ομάδες θα πρέπει να ανασυνταχθούν- ενδεχόμενος κάποιες να μην τα καταφέρουν κιόλας-και να ξανά προγραμματίσουν από την αρχή τις αξίες και τους λόγους ύπαρξης τους. Εύχομαι η επόμενη μέρα να μας βρει πιο συνετούς και όρθιους .

Όσον αφορά τον Ηρακλή ενδεχομένως να βγει κερδισμένος από όλη αυτή την κατάσταση. Όντας μαθημένος σαν ομάδα στα δύσκολα έχει ένα μεγάλο όπλο που χτίζουμε εδώ και 3-4 χρόνια στην ομάδα. Στηρίζεται στα δικά του παιδιά και ίσως αυτό τον κάνει βιώσιμο.

Προσωπική μου άποψη είναι πως όσες ομάδες επενδύσουν στα τμήματα υποδομής τους ΥΠΕΥΘΥΝΑ και δώσουν χώρο στους προπονητές ( διπλωματούχους UEFA και καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδοσφαιρο) ίσως έχουν λίγες πιθανότητες παραπάνω για την επόμενη μέρα».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό