Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Πεφάνης «Η χρονιά που πέρασε μεγάλωσε την δυναμική και το προφίλ του συλλόγου για την συνέχεια»

Ο Νέος Άρις ήταν από τις ομάδες – έκπληξη της Α1 μιας και διεκδικούσε την άνοδο μέχρι και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά και στο Κύπελλο Μεσσηνίας έφθασε για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση.

Ο προπονητής των «πετεινών» Τάκης Πεφάνης μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο, ευχαρίστυησε παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους αλλά και την απόφαση για την οριστική διακοπή λόγω του κορονοιού.

Μας τόνισε τα εξής: «Τα πρωταθλήματα δημιουργούνται για να γίνονται αγώνες. Ζούμε μία κατάσταση που είναι πέρα και πάνω από τις δυνάμεις μας και για αυτό πάρθηκαν και αυτά τα μέτρα. Προσωπική μου γνώμη που είναι ότι θα ήθελα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ούτε σώστε να εξαντλήση η ομάδα μου τις πιθανότητες που είχε για άνοδο.

Παρόλα αυτά οφείλουμε να πορευτούμε με τις εντολές των ανωτέρων. Συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν την άνοδο φέτος σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθιημα της Α1 που είχε ενδιαφέρον η κάθε του αγωνιστική και θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή πορεία στην παραπάνω κατηγορία.

Όσον αφορά την ομάδα μου, είχαμε μία πετυχημένη χρονιά αφού ήρθαμε από μία πιο πάνω κατηγορία, διεκδικούσαμε την άνοδο στην Α’ Τοπική μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος. Επίσης, παίξαμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας και για πρώτη φορά που το καταφέρνει αυτό ομάδα της Α1. Η χρονιά που πέρασε μεγάλωσε την δυναμική και το προφίλ του συλλόγου για την συνέχεια. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και πίστη στους εαυτούς μας».

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α1 Τοπικό