Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Γεωργακλής «Να τελειώσουμε την νέα χρονιά αυτό που αφήσαμε φέτος

Την θητεία του στην Α’ Τοπική Κατηγορία και την νέα σεζόν ανανέωσε ο Ολυμπιακός Ανάληψης, μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.

Η αλήθεια είναι ότι οι προσδοκίες ήταν υψηλές το καλοκαίρι αλλά ο άτυχος προγραμματισμός αλλά και οι απουσίες σε πολλά ματς, στέρησαν στην ομάδα να πραγματοποίησε μία καλύτερη πορεία.

Ο προπονητής της ομάδας της Μεσσήνης Νίκος Γεωργακλής που θα βρίσκεται στο πάγκο και την νέα αγωνιστική περίοδο, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για το Πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής, τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Συγκεκριμένα, μας αναφέρει: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία, όλα τα αλλά είναι δευτερευοντα. Η λογική απόφαση ήταν αυτή, δηλαδή να σταματήσουμε εδώ και να επικυρωθεί η βαθμολογία ώς έχει. Θα ήταν άδικο κάτι άλλο για όλες τις ομάδες αλλά και για την υγεία μάς να γυρνουσαμε να παίξουμε.

Συγχαρητήρια στον Πάμισο για την άνοδό. Νομίζω το άξιζε καθώς σε διάρκεια ήταν ή καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την δική μου ομάδα θεωρω ότι αδικουμαστε βαθμολογικα. Θα έπρεπε να είμαστε ποιο πάνω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.  Η χρονιά τελείωσε, δεν πετύχαμε το στόχο πού εγώ ήθελα για την ομάδα. Την επόμενη χρονιά όλη μαζί για να καταφέρουμε ότι δεν μπορέσαμε φέτος.

Τούς το χρωστάω γιατί και εγώ έλλειψα αρκετά από το γήπεδο με ένα πρόβλημα υγείας πού είχα. Δεν κατάφερα να τελειώσω με τούς παίχτες μού την χρονιά. Να τελειώσουμε αυτό που αφήσαμε φέτος».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό