Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Μπλέτσας «Μπορεί να υπάρξει συνέχεια γιατί η ομάδα βασίζεται σε παιδιά από τους Γαργαλιάνους»

Μπορούσε καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα ο Τέλλος Άγρας που «καρδιοχτύπησε» στο να παραμείνει τελικά στην κατηγορία.

Σημαντικό πάντως ρόλο στο να καταφέρει στο τέλος να πανηγυρίσει την παραμονή έπαιξε ο Βασίλης Μπλέτσας που από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, την αναγέννησε.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο, ευχαρίστησε παίκτες, διοίκηση, φιλάθλους αλλά και την απόφαση για την οριστική διακοπή λόγω του κορονοιού.

Μας τόνισε τα εξής: «Σχετικά με τη διακοπή των πρωταθλημάτων πιστεύω ότι σωστά εγινε. Γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο και ίσως και πολύ επικίνδυνο για την υγεία των ερασιτεχνών ειδικά ποδοσφαιριστών.

Σίγουρα ίσως να υπάρχουν ομάδες που να νιώθουν αδικημενες γιατί ίσως περίμεναν κάτι καλύτερο από την φετινή χρονιά και μιλάω για τις ομάδες που διεκδικούσαν ανοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Γιατί είχαν επενδύσει και χρήματα και χρόνο. Ομως αυτό που έγινε ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Τώρα σχετικά με το πρωτάθλημα φέτος πιστεύω οτι ηταν αρκετά ανταγωνιστικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το επίπεδο ήταν τόσο Καλό. Ομως υπήρχε ενδιαφέρον και προς τα πάνω αλλά και προςτα κάτω με σκαμπανεβάσματα στη βαθμολογία από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και οι αδιάφορες ομάδες είδαμε ότι κόβανε βαθμούς από ομάδες που θέλαμε βαθμούς.

Τώρα σχετικά με την Ομάδα μου τον Τελο Άγρα πιστεύω ότι φτάσαμε μετά από πολύ προσπάθεια και δυσκολίες να είμαστε σε θέση που η ομάδα σωζοτανε βαθμολογικά. Αυτό το πιστεύω και το είχαμε δείξει στα παιχνίδια μας. Και ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει φάνταζε ακατόρθωτο όταν πήγα γιατί η ομάδα ήταν τελευταία με 0 βαθμούς. Οπότε το ψυχολογικο βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Διορθωσαμε αρκετα πράγματα με τη διοίκηση Και φυσικά με την τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστων καταφέραμε να ανακάμψουν. Και θέλω εδώ να τους ευχαριστήσω Γιατί αυτό έγινε μέσα από μια πολύ πιεστική διαδικασία από πλευράς μου γιατί δεν υπήρχε χρόνος .

Και έδειξαν ότι αντέχουν και υπό πίεση. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να υπάρχει συνέχεια Γιατί η ομάδα βασίζεται σε παιδιά απο τους Γαργαλιανους και πολλούς νεαρούς ταλαντούχους. Εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα και να βρεθούμε όλοι ξανά στο γήπεδο που τόσο πολύ αγαπάμε και μας λείπει».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α Τοπικό