Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Χρόνια Πολλά Πάμισε!

Φέτος ύστερα από πολλές δεκαετίες ο Γ. Π. Σ. Πάμισος Μεσσήνης τίμησε τους προστάτες του , όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τελώντας αρτοκλασία στο ομώνυμο εξωκλήσι στο αλσύλλιο στην παραλία Μπούκα Μεσσήνης. Εκεί παρεβρέθηκαν πολλά από τα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας, Διοίκηση,Τεχνικός, Ποδοσφαιριστές , Μέλη και Φίλοι. Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και με αίσθημα συγκίνησης όπως αρμόζει στην περίσταση παρακολούθησαν την σεμνή τελετή ανάμεσα σε πλήθος άλλων συντοπιτών μας, Ορθόδοξων Χριστιανών.

Μετά το πέρας της ιερουργίας και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της φυσικής συμπαρουσίας αρκετών μελών μας και μάλιστα ύστερα από μακρά περίοδο αποστασιοποίησης λόγω της γνωστής πανδημίας, οι πιο πολλοί τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα, σχημάτισαν μια όμορφη παρέα και επακολούθησε περίπατος-συζήτηση στον όμορφο παραπλήσιο μώλο. Εκεί δόθηκε η ευκαιρία και ανταλλάχθηκαν σκέψεις καθώς και έγινε ένας μικρός άτυπος απολογισμός για τα πεπραγμένα.

Κυρίως όμως έγινε μια αναφορά για τα μελλούμενα που θα βρεί την ομάδα μας στην Γ΄εθνική και για την αναγκαιότητα να μας βρεί η νέα πρόκληση ενωμένους και δυνατούς όσο ποτέ άλλοτε . Τα συμπεράσματα και οι τοποθετήσεις προμηνύουν μια όμορφη συνέχεια και με την συμμετοχή όλων, παλιών και νέων πρωταγωνιστών προμηνύεται ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον καθώς το σύνθημα που κυριάρχησε είναι “”Ακόμη πιο Ενωμένοι ακόμη πιο Δυνατοί””.

Χρόνια Πολλά ..Χριστός Ανέστη!!!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Α Τοπικό